Britney Spears išvaizdos pokyčiai: dabar ir prieš 15 metų

Amerikiečių dainininkės Britney Spears gyvenimas, atrodo, pamažu vėl spindi laime. Ne vieną negandą ištvėrusi ir skaudų smūgį išgyvenusi moteris dabar džiaugiasi nauja meile ir galbūt vėl atras dvasinę ramybę. Pateikiame B.Spears išvaizdos pokyčius per 15 metų.

B.Spears išvaizdos pokyčiai.<br>„Scanpix“ ir AOP nuotr.
B.Spears išvaizdos pokyčiai.<br>„Scanpix“ ir AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-26 06:26, atnaujinta 2018-01-20 15:16

Gruodžio 2-ąją 33-iąjį gimtadienį švęsiančios dainininkės plaukai per šiuos visus metus dažniausiai buvo šviesūs ir ilgi, dažnai koncertams ir renginiams – sugarbanoti. 2007-aisiais dainininkė nusiskuto plikai. Vėliau ji puikavosi ir tamsiai dažytais plaukais, o dar šiais metais juos nusirėžė iki pečių.

Karjeros pradžioje paauglių dievaite tapusi B.Spears ir rengėsi kaip paauglė –  mėgo trumpus šortus ir paprastus marškinėlius, o koncertuose beveik visada vilkėdavo itin seksualius drabužius. Dabar moterį vis dažniau renginiuose galima išvysti su itin elegantiškų linijų suknelėmis ar net kostiumėliais, tačiau nufotografuota gatvėje ištaigingu stiliumi ji toli gražu nespindi.

2004-aisiais ištekėjusi už Kevino Federline'o Britney, atrodė, gali palaidoti savo karjerą. Britney ir Kevinas susilaukė dviejų vaikų, po to prasidėjo atlikėjos šlovės kritimas, kuris galiausiai baigėsi šokiruojančiu elgesiu. Juodos dėmės savo biografijoje Britney kartkartėmis vis pabando atsikratyti, tačiau kol kas ji tikrai negrįžo į savo šlovės olimpą.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.