Garsus šveicarų magas pradangins grupę „Naujos pupytės“

Šios Kalėdos grupės „Naujos pupytės“ narėms bus išties nepamirštamos. Bene garsiausias pasaulyje magas Peteris Marvey pasirodymo „Siemens“ arenoje metu žada pradanginti dvi garsiosios pop grupės nares. Antrąją Kalėdų dieną vyksiantį šou žada su susidomėjimu stebėti ir pradingsiančių atlikėjų kolegė dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė su vyru krepšininku Simu Jasaičiu.

Peteris Marvey žada pradanginti dvi garsiosios pop grupės "Naujos pupytės" nares.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Peteris Marvey žada pradanginti dvi garsiosios pop grupės "Naujos pupytės" nares.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2014, 11:05 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 1:01 PM

„Magija priverčia kaip reikiant pamankštinti smegenis, bandant atspėti, kaip triukas galėjo būti įgyvendintas, kokių priemonių tam prireikė“, - pridūrė ji. Oksana ir Simas Kalėdas planuoja sutikti šeimos rate. Oksana sieks išvengti grupės pasirodymų ir sutikti šventes su tėvais bei mylimu vyru.

„Labai laukiu švenčių. Tai – man itin svarbus laikotarpis. Kalėdos man visada buvo šeimos šventė, tad per Kūčias ir Kalėdas su vyru skubame aplankyti tėvų. Keliaujame iš vienos uošvijos pas kitą, tai mums suteikia daug džiaugsmo. Neįsivaizduoju jaukesnių švenčių“, – sakė Oksana. Dainininkė pridūrė, kad jau dabar suka galvą, ką padovanoti vyrui Kalėdų proga. Pasak jos, Simas itin praktiškas žmogus, tad labiausiai vertina tas dovanas, kurias gali nedelsdamas panaudoti.

„Vieną mano dovanotą šiltą jaukų megztuką jis nešioja iki šiol. Labai džiaugiuosi, kai pamatau Simą pasipuošusį tuo megztuku. Tada jis tarsi dėvi visą mano dėmesį ir meilę“, – pasakojo Oksana. „Naujos pupytės“ narė labiausiai vertina draugų bei artimųjų dėmesį, dovanos jai – antraeilis dalykas. Oksaną nesunku pradžiuginti, mažos ir jaukios rankų darbo dovanos – kur kas labiau nei brangūs papuošalai pamalonina jos širdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.