K. Wilkinson apie seksą su H. Hefneriu: „Man buvo 18, jam – 78“

Buvęs „Playboy“ zuikutis ir realybės šou žvaigždė Kendra Wilkinson (28 m.) išklojo visą tiesą apie savo santykius su „Playboy" įkūrėju Hughu Hefneriu (88 m.) ir prisipažino, kad seksas su senyvo amžiaus milijardieriumi jai būdavo tikra kančia.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 7:23 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:16 AM

„Vieną dieną jis paklausė manęs, ar norėčiau tapti viena iš jo mergaičių, ir mano reakcija buvo tokia: „Nežinau, ką tai reiškia, bet, po velnių, tikrai taip!“ Gyvenau mažame, šlykščiame bute ir meldžiau Dievo, kad mano kelyje pasitaikytų žmogus, galintis mane iš ten ištraukti.

Be abejo, aš sutikau. Kaipmat persikėliau į „Playboy“ rūmus , tačiau nemaniau, kad į šį sandorį įėjo ir seksas. Jam nereikėjo prašyti ar liepti, tereikėjo paklausti „ar norėtum nueiti į miegamąjį?“. Man buvo 18, jam – 78-eri“, – pasakojo viena iš daugelio buvusių H.Hefnerio merginų.

Paklausta, ar visos viloje gyvenančios merginos privalo mylėtis su „Playboy“ įkūrėju, Kendra atsakė: „Tai nėra prievolė, veikiau mūsų pačių pasirinkimas. Jei atvirai, su juo miega visos rūmuose gyvenančios merginos.“

29-erių realybės šou žvaigždė prisipažino, kad seksas su 60 metų vyresniu milijardieriumi jai neteikė malonumo. „Kad ištverčiau tas naktis, turėjau svaigintis marihuana arba vartoti stipriuosius gėrimus. Dažniausiai būdavau labai girta. Vos tik jis baigdavo savo reikalus, iškart pasišalindavau. Tai buvo lyg darbas“, – teigė dviejų vaikų motina K.Wilkinson.

K.Wilkinson ir H.Hefnerio santykiai nutrūko 2008-aisiais, kai ji susižadėjo su savo dabartiniu vyru Hanku Baskettu.  Su juo moteris augina du vaikus.

Šiuo metu H.Hefneris yra vedęs 2009-ųjų gruodžio mėnesio „Playboy“ žvaigždę Crystal (28 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business