N. Campbell atidarė parduotuvę supratimui apie Ebolą didinti

Britų supermodelis Naomi Campbell Rytų Londone ketvirtadienį atidarė laikiną mados parduotuvę supratimui apie Ebolos viruso plitimą didinti.

Naomi Campbell atidarė laikiną mados parduotuvę supratimui apie Ebolos viruso plitimą didinti.<br>Scanpix nuotr.
Naomi Campbell atidarė laikiną mados parduotuvę supratimui apie Ebolos viruso plitimą didinti.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-11-28 12:50, atnaujinta 2018-01-20 10:21

N.Campbell, kuri vilkėjo pilką suknelę gilia iškirpte, rodė išeigines sukneles, aukštakulnius ir kitus daiktus, kuriuos parduotuvei padovanojo dizaineriai ir draugai.

Lėšų rinkimo parduotuvė „Fashion for Relief“, kurią N.Campbell įsteigė po uragano „Katrina“ 2005 metais, šįkart vieną savaitę veiks prekybos centre „Westfield“.

„Supratimo apie Ebolos karštligę didinimas ir švietimas apie jos prevenciją yra labai svarbūs padedant užkirsti kelią šios mirtinos ligos plitimui“, – sakoma N.Campbell pareiškime, kuris buvo paskelbtas prieš parduotuvės atidarymą.

„Viliamės, kad parduotuvė „Fashion For Relief“ surinks taip reikalingų lėšų ir didins supratimą, tuo pačiu metu pasiūlydama nuostabių daiktų prieinamomis kainomis“, – sakoma pareiškime.

Prie N.Campbell per parduotuvės atidarymą prisidėjo taip pat londoniečiai reperis Tinie Tempah ir aktorius Idrisas Elba, kuris vaidino Stringerį Belą televizijos šou „Blakė“ (The Wire) ir Nelsoną Mandelą 2013 metų biografiniame filme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.