Širdžių ėdikas E. Iglesias 13 metų neapsisprendžia dėl vedybų

Myli ar nemyli? Atlikėją Enrique Iglesią, kuris antradienį dainuos Kaune, lydi ne tik anšlagai koncertuose, bet ir neapsisprendėlio dėl širdies reikalų reputacija.

„Ji – mano mergina ir geriausia visų nuotykių partnerė“, – taip apie A.Kurnikovą neseniai sakė E.Iglesias.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
„Ji – mano mergina ir geriausia visų nuotykių partnerė“, – taip apie A.Kurnikovą neseniai sakė E.Iglesias.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas"

Nov 30, 2014, 7:14 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:43 AM

„Žalgirio“ arenoje koncertuosiantis 39 metų ispanų dainininkas Lietuvoje turi daugybę gerbėjų. Prieš porą dienų kasose tebuvo likę apie 100 bilietų į jo koncertą.

Gastrolėse per Europą scenos gražuolis dainuoja apie seksą ir meilę – šie žodžiai yra jo naujausio albumo pavadinime.

Tačiau kam skirti šie žodžiai, nebėra aišku – net trylika metų trunkantys santykiai su buvusia rusų tenisininke Ana Kurnikova šįmet virto komišku detektyvu.

Mylimoji neskubina tuoktis

„Ji laukiama visuose mano koncertuose“, – 2007-aisiais prieš pirmąją viešnagę Lietuvoje apie 7 metais jaunesnę mylimąją „Lietuvos rytui“ sakė Enrique.

Tačiau nei jo gastrolių koncertuose JAV, nei Europoje niekas kol kas nepastebėjo žaviosios sportininkės.

Pavasarį JAV žurnalui „Billboard“ duotame interviu dainininkas patikino, kad santykiai su Ana klostosi kuo puikiausiai.

Jei taip, kodėl pora iki šiol nesusituokė? „Ji manęs visiškai nespaudžia. Mūsų mąstymas šiuo požiūriu kiek kitoks“, – dėstė atlikėjas.

Ar porai nesinori turėti vaikų? „Kodėl ne? Nežinau, ar kada būsiu tam pasiruošęs, bet taip, turbūt norėčiau turėti. Niekad nežinai, gal tai nutiks, kai man bus 70“, – kalbėjo dainininkas.

Juokavo apie išsiskyrimą?

Šie santykiai išlieka mįslė. Pavyzdžiui, Enrique tėvas, garsus ispanų dainininkas Julio Iglesias, šįmet prisipažino, kad apskritai niekada nėra sutikęs Anos.

Tačiau Enrique tai neatrodo keista: „Per pastaruosius dešimt metų su tėčiu mačiausi tik keletą kartų. Tada Anos nebuvo šalia.

Tiesiog laikas labai greitai bėga, negaliu to paaiškinti.“

Spalio pradžioje dainininkas JAV žurnalui „Life & Style“ patvirtino, kad jo ir Anos meilė tebeliepsnoja.

„Ji mano mergina ir geriausia visų mano nuotykių partnerė.

Mūsų santykių pagrindas – pasitikėjimas“, – sakė atlikėjas.

Spalio viduryje vis dėlto pasklido kalbos, kad pora išsiskyrė. Dainininkas užsiminė, jog „vyksta skyrybų procesas“, o jis dėl to esą visiškai nejuokauja.

„Tai – išskirtinė informacija jums. Išsiskyriau prieš tris dienas“, – žurnalistams pareiškė dainininkas.

Panašu, kad jis tiesiog šaipėsi. Prieš porą dienų Ispanijos žurnalas „Hola!“, remdamasis poros pažįstamais, paskelbė, kad šios šnekos apie išsiskyrimą tėra dainininko kvailiojimas ir reklamos triukas.

Nesivelia į skandalus

Jeigu tai tiesa, A.Kurnikova – kantri moteris.

Nuo pat sėkmingos tarptautinės karjeros pradžios prieš 17 metų dainininku žavisi milijonai moterų, jis vadinamas vienu seksualiausių scenos vyrų.

Kita vertus, kitaip nei kiti atlikėjai, dainininkas nėra įsivėlęs į jokį su neištikimybe susijusį skandalą – niekas nėra nufotografavęs jo linksmai leidžiančio laiką su kitomis gražuolėmis.

Majamyje su Ana gyvenantis dainininkas būtent šį JAV miestą vadina savo namais, tačiau itin džiaugėsi, kai prieš keletą savaičių koncertų turnė per Europą pradėjo gimtojoje Ispanijoje. Mat čia į jo koncertus atėjo ir motina – iš Filipinų kilusi žurnalistė Isabel Preysler.

Kaune saldžiabalsis romantikas pristatys šįmet išleistą albumą „Sex And Love“ – dainininko pasirodymui bus sumontuota kelių dalių scena. Ispano pasirodymą apšildys didžėjus iš Lietuvos Ignas.

Lietuvoje – trečią kartą

E.Iglesias „Siemens“ arenoje koncertavo 2007 ir 2009 m. Pirmąją viešnagę lydėjo šioks toks skandalas – dainininkas vėlavo atskristi iš Rusijos. Kai arenoje susirinkę žiūrovai jau valandą laukė koncerto, dainininko lėktuvas dar tik leidosi Vilniaus oro uoste.

Šįkart tokių problemų neturėtų kilti – šeštadienį Mančesteryje koncertuosiantis E.Iglesias po to keliaus į Lietuvą, tad, tikėtina, į mūsų šalį atvyks dar šį savaitgalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.