Prabėgus dienai po avarijos D. Beckhamas pasirodė elito šventėje

Savaitgalį legendinis futbolininkas Davidas Beckhamas su sūnumi pakliuvo į automobilio avariją. Vis dėlto jau kitą dieną futbolo žvaigždė dalyvavo teatro apdovanojimų šventėje, surengtoje Londone.

Prabėgus dienai po automobilio avarijos Davidas Beckhamas su žmona Victoria apsilankė elito vakarėlyje.<br>AP ir Scanpix nuotr.
Prabėgus dienai po automobilio avarijos Davidas Beckhamas su žmona Victoria apsilankė elito vakarėlyje.<br>AP ir Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 1, 2014, 8:43 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:46 AM

Į šventę kviestiniams svečiams D.Beckhamas atvyko kartu su žmona, dizainere ir buvusia grupės „Spice Girls“ nare, Victoria.

Viena stilingiausių pasaulio porų savo gerbėjų nenuvylė ir šįkart: Davidas vilkėjo dviejų dalių juodą kostiumą, o Victoria – elegantišką juodą suknią, kuri atidengė gležnus moters pečius. Suknios autorė – pati V.Beckham. Jos drabužių salone šią suknią galima įsigyti už 2,8 tūkst. svarų sterlingų.

D.Beckhamas su vyriausiuoju sūnumi Brooklynu į avariją pateko šeštadienį. Ji įvyko, kai D.Beckhamas 15-metį sūnų pasiėmė iš treniruotės klubo „Arsenal“ treniruočių aikštėje, rašo „The Telegraph“.

39 metų D.Beckhamo vairuojamas automobilis „Audi“ susidūrė su kitu automobiliu, dėl to išsiskleidė automobilio apsauginės pagalvės. Per avariją nė vienas jų nebuvo rimtai sužeistas, tačiau abu jautėsi sukrėsti. Jie išvežti namo kitu automobiliu, nes jų mašina aplamdyta taip, jog ja važiuoti nebuvo įmanoma.

Teigiama, kad per avariją D.Beckhamas nestipriai susižalojo petį.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.