K. Kardashian visokiais būdais linksmino amerikiečių karius

Skandalingomis fotosesijomis pagarsėjusi JAV pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian atidavė pagarbą ir savo šalies kariams. Padėkos dienos proga ji apsilankė USS San Diego amerikiečių karinėje bazėje, įkurtoje Abu Dabio mieste, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, skelbia „Daily Mail“.

K.Kardashian apsilankė JAV karinėje bazėje.<br>Instagram nuotr.
K.Kardashian apsilankė JAV karinėje bazėje.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-02 14:11, atnaujinta 2018-01-20 03:37

34 metų žvaigždė, žymaus reperio Kanye Westo žmona, neseniai tapusi mama, pasisukinėjo tarp kareivių, domėjosi karine technika ir jų tarnybos ypatumais. „Ką tik aplankiau mūsų karius, tarnaujančius Khalifos uoste. Padėkos dienos siurprizas! Tokia nuostabi patirtis! Aš labai dėkinga už tai, ką jie daro dėl šalies“, - socialiniame tinkle „Twitter“ skelbė K.Kardashian.

Žvaigždė suskubo pasidalinti asmenukėmis su kariais ir kitais viešnagės karinėje bazėje epizodais su savo „Instagram“ sekėjais. Dauguma jų gyrė ne tik K.Kardashian, bet ir tai, kad ji nepasididžiavo aplankyti JAV karines pajėgas.

Įsispraudusi į smėlio spalvos kelnes ir chaki marškinius, bandydama pritapti prie militaristinės aplinkos žvaigždė rodė didelį susidomėjimą karių tarnyba ir nevengė jų pakalbinti apie įvairiausias detales. Popkultūros apžvalgininkai pastebi, kad tai mielas ir patriotiškas K.Kardashian poelgis.

„Ji galėjo praleisti dieną prabangiame Dubajaus mieste ir mėgautis išskirtinėmis pramogomis, bet pasirinko būti su kariais“, - pabrėžė Amerikos žiniasklaida. K.Kardashian pratęsė kitų sekso simbolių, tokių kaip Marilyn Monroe ar Elizabeth Taylor tradiciją lankyti ir linksminti užjūryje tarnaujančius amerikiečių karius.

Parengė Paulius Gritėnas 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.