Krūtis apnuoginusi Madonna prisiminė narkotikų poveikį

Žurnalui „Interview“ išskirtinį interviu davusi popkaralienė 56 metų  Madonna nepasikuklino: žurnalo puslapius papuošė ne tik jos pasisakymai, bet ir nuotraukos, kuriose popžvaigždė apsinuogino kur kas daugiau, nei subtiliai – dainininkė pademonstravo savo krūtis.

Dainininkė Madonna apsinuogino žurnalui „Interwiev“.<br>„Interwiev“ (M.Piggott, M.Alas) nuotr.
Dainininkė Madonna apsinuogino žurnalui „Interwiev“.<br>„Interwiev“ (M.Piggott, M.Alas) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 11:10 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:05 AM

Dainininkės atvaizdas pasirodė ant gruodžio ir sausio numerio viršelio, o vidiniuose puslapiuose spausdinama virtinė „karštų“ jos nuotraukų, kurioms ji pozavo įsitaisiusi ant lovų ir sofų. 

2015-aisias naują studijinį albumą planuojanti išleisti Madonna ketina atsiduoti menui ir artistiškumui. Ta proga, pristatydama naują albumą, moteris itin artistiškai atsidavė į fotografo rankas ir nuotraukomis nustebino net ir visko mačiusius gerbėjus.

Interviu, kurį išspausdino žurnalas, irgi ne įprastas – atlikėja kalbėjosi su geru savo draugu, magijos artistu Davidu Blaine'u.

Ji samprotavo, kad žmonės, norintys susijungti su Dievu ar būti arčiau jo, dažnai vartoja narkotikus.

„Tačiau kai esi paveiktas narkotikų, gali padaryti daug daugiau, tai, ko kitu atveju nepadarytum. Viskas yra dėl to, kad žmogus nori būti arčiau Dievo. Ne kiekvienas supranta, kad tai – tik trumpa iliuzija. Žmogui atrodo, kad jis tampa artimesnis Dievui, o iš tiesų jis tik priartėja prie mirties – taip veikia narkotikai iš teisų. Jie žudo!

Taip, kadaise ir pati esu išbandžiusi viską, bet vos pajutusi narkotinių medžiagų poveikį puoliau gerti vandenį – tonas vandens! Norėjau kuo greičiau atsikratyti to jausmo, kuo greičiau išplauti tas medžiagas iš savo organizmo! Man to užteko“, – atviravo žvaigždė.

Dainininkė prisipažino, kad mielai praleistų vieną dieną absoliučioje tyloje – juk kasdien žmonės ją kalbina, stabdo gatvėje, klausinėja. Be to, darbe ji nuolat būna triukšme – įrašinėja daina, koncertuoja, ginčijasi su muzikos prodiuseriais. Namuose jos kasdien laukia pasiilgę ir dėmesio norintys vaikai. Todėl diena tyloje jai skamba kaip rojus Žemėje.

„Vėl pradėjau lankyti jogos treniruotes. Jau daugybę metų to nedariau. Esu įpratusi daryti pratimus labai garsiai skambant mano muzikai. O darydamas jogos pratimus turi klausytis tik savo kvėpavimo. Tai labai geras jausmas“, – pasakojo Madonna.

Ji pasakojo, kad dainą, kurią motina jai dainuodavo, kai buvo vos ketverių, dabar ji dažnai dainuoja ir savo vaikams. Tačiau paklausta, kurie artistai šiandien galėtų įkvėpti jos vaikus, kaip kad kadaise įkvėpė ją, moteris nusijuokė: „Jie visi jau mirę“.

„Pastaruoju metu esu apsėsta minčių apie mirtį. Vis galvoju, kad niekas iš mūsų nežinome, kada ji ateis, niekas nepadaro visko, kas įmanoma, kiekvieną dieną. Tai būtų motyvuojanti jėga. Kai augau, mirtis buvo didelė mano gyvenimo dalis, dalyvavau daugybėje laidotuvių tuo metu“, – pasakojo popkaralienė.

Kalbėdama apie įkvėpimą naujoms dainoms, Madonna sakė, kad dažnai ją įkvepia ir vaikai. Jų kalbos – ir medžiaga žodžiams. Štai neseniai sūnus, su mama laiką leisdamas studijoje, pareiškė, kad jis nenori eiti namo.

„Atsakiau jam, kad namo reikia eiti, nes jau laikas miegui. „Mama, aš jaučiuosi izoliuotas nuo tavo širdies“, – rėžė man sūnus! Iškart pamaniau, kad šiuos žodžius turėsiu panaudoti. Tokių situacijų būna visur ir visada, reikia tik išgirsti ar pamatyti tai, ką galėsi panaudoti kūryboje“, – pasakojo Madonna.

Madonnai kurti lengviau ne tuomet, kai ji linksma, o kai aplanko liūdesys. Ji prisipažįsta, kad tokia ir yra dažniausiai – liūdna.

Dainininkė prisipažino, kad ji – siaubinga virėja, o maistą pati gamintų tik tuomet, jei reikėtų kovoti dėl išgyvenimo. Madonnai kur kas mieliau praėjusią vasarą laiką buvo leisti prie vandens – ji mokėsi čiuožti banglente.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.