Londone garsenybėms išdalyti Britų mados apdovanojimai

Didžiosios Britanijos sostinėje

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 2, 2014, 12:29 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:57 AM

Ceremonijoje dalyvavo tokios pasaulio įžymybės kaip dainininkės Kylie Minogue, Lana Del Rey ir Courtney Love. Garsioji ir skandalingoji britų manekenė Cara Delevingne pelnė geriausio metų modelio titulą, o britų aktorė, filmų apie Harį Poterį žvaigždė Emma Watson buvo pripažinta metų mados ikona. 

Garsioji amerikiečių mados žurnalo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour gavo prizą už didžius nuopelnus mados industrijai. 

Antrą kartą prekės ženklu išrinktas buvusios „Spice Girls“ grupės atlikėjos Victoria Beckham mados namų ženklas. 

Geriausio moterų dizainerio apdovanojimą pelnė turkų kilmės įtakingas britų dizaineris Erdem Moralioglu. Praėjusiais metais vyras pelnė apdovanojimą už geriausius „Raudonojo kilimo“ drabužius.

Geriausiu vyrų dizaineriu tapo airis Jonathanas Williamas Andersonas. Skirtą apdovanojimą mados ikona atsiėmė iš „Formulės 1“ čempiono Lewiso Hamiltono rankų.

Už geriausius „Raudonojo kilimo“ drabužius buvo apdovanoti Alexanderio McQueeno mados namai. Garsusis britų supermodelis Kate Moss šį prizą įteikė mados namų kūrybos vadovei Sarah Burton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.