Supermodelio N. Vodianovos motina gyvenimui užsidirba turguje

Supermodelio Natalijos Vodianovos mama Larisa, gyvenanti Nižnij Novgorode, pragyvenimui vis dar uždarbiauja turguje – ji čia pardavinėja pyragus. O jos dukra kasmet žingsniuodama podiumais ir fotografuodamasi garsiausių dizainerių drabužių reklamoms uždirba milijonus dolerių.

Kartais į renginius dukterį atlydi ir motina Larisa, kuri ant raudonojo kilimo spindi kaip tikra žvaigždė, o ne kaip turgaus prekeivė.<br>AOP nuotr.
Kartais į renginius dukterį atlydi ir motina Larisa, kuri ant raudonojo kilimo spindi kaip tikra žvaigždė, o ne kaip turgaus prekeivė.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-02 06:03, atnaujinta 2018-01-20 04:31

33 metų Natalija, kol dar nebuvo pakilusi į modelio aukštumas, į turgų gimtajame Nižnij Novgorode keliaudavo kartu su mama. Tuomet, būdama 17 metų, ji dar neįsivaizdavo, koks prabangus gyvenimas jos laukia jau netrukus ir dėl skanesnio kąsnio su mama dirbdavo miesto turguje.

Tačiau jau netrukus merginai teko užmiršti nepriteklių ir paprasta gyvenimą – dabar ji dirba su garsiais mados namais „Calvin Klein“, „Stella McCartney“, „Louis Vuitton“ ir kitais.

Tačiau nepaisant dukters sėkmės ir gero gyvenimo, Natalijos motina Larisa, būdama 52 metų, vis dar kiekvieną rytą žingsniuoja į turgų – ji nori pati užsidirbti pragyvenimui ir gyventi savarankiškai.

„Mes – aš ir kita mano dukra (Natalijos sesuo – Red.) norime parodyti kitiems, kad ir pačios galime gyvenime šio to pasiekti. Prieš 16 metų ir Natalija pardavinėjo bananus turguje, kad padėtų šeimai sudurti galą su galu. Ir čia tikrai nėra ko gėdytis“, – pasakojo ponia Larisa.

Larisa, kuri augina ir cerebriniu paralyžiumi sergančią dukterį, Nataliją apibūdino kaip itin palaikančią šeimą. Moteris sakė, kad jos dukra supermodelis supranta jos norą ir toliau dirbti.

„Mano mama man yra įkvėpimo šaltinis – ji visada gyveni klausydama savo širdies ir niekada nekreipė dėmesio į kalbas, kaip neva viskas turėtų būti, kad būtų teisinga.

Motina Nataliją nuo mažų dienų mokė nebijoti ir nevengti sunkaus darbo. Kai šeimai sunkiai sekėsi, Natalija praleisdavo pamokas tam, kad galėtų uždirbti daugiau pinigų – mergina turguje pardavinėdavo vaisius.

N.Vodianovos šlovės ir turtų valanda išmušė tuomet, kai 2001-aisias ji ištekėjo už anglų aristokrato ir turtuolio Justino Portmano. Pora susilaukė 3 vaikų, tačiau 2011-uosiais išsiskyrė.

Vėliau Natalija sutiko kitą turtingą gerbėją Antoine'ą Arnault'ą. 36 metų vyras yra prabangių vyriškų batų parduotuvių tinklo „Barluti“ vadovas. Jis ir žurnalų viršelių žvaigždė praėjusią gegužę susilaukė sūnaus.

Taigi šiandien Natalija Vodianova mėgaujasi prabangiu gyvenimu, tačiau patikina, kad niekuomet nepamiršo savo kilmės ir šaknų.

„Tai buvo sunkus, bet tikrai neliūdnas gyvenimas. Pamenu, kartą gatvėje radau rublį. Tai buvo tuo metu, kad įprasta alga buvo 25 rubliai per mėnesį. Pagauta euforijos čiupau pinigą, nubėgau pas mamą, o ji leido man nusipirkti maisto!

Jausmas, kad tuomet galėjau leisti sau nupirkti ką nors šeimai, mane be galo džiugino, jaučiausi pakylėta! Nuo tada mano atsakomybės jausmas yra labai stiprus“, – anksčiau yra pasakojusi Natalija.

Ji tiki, kad skurdas vaikystėje ją ir pastūmėjo keliu, kuris atvedė į sėkmę.

„Dabar gyvenu visai kitokį gyvenimą, jaučiuosi labai privilegijuota, tačiau atsisukusi atgal suvokiu, kad vaikystė Rusijoje man buvo tarsi įrankiai, kurių kiti žmonės dažnai neturi.

Kalbu apie viltį nueiti kažkiek daugiau, padaryti kažką daugiau, pasistengti pagauti sėkmę. Ir dabar stengiuosi naudoti tuos įrankius padėdama kitiems žmonėms“, – kalbėjo supermodelis.

2004-aisiais N.Vodianova įsteigė labdaros fondą „Apnuoginta širdis“, kuris padeda paramos reikalaujantiems vaikams Rusijoje. Fondas padeda rūpintis, kad visi vaikai Natalijos gimtinėje būtų mylimi, saugūs ir turėtų vietų žaidimams.

Natalija kasmet surengia ne vieną labdaros renginį ir bėga pusę maratono, kad labdaringos organizacijos gautų daugiau lėšų. Kartais į renginius dukterį atlydi ir motina Larisa, kuri ant raudonojo kilimo spindi kaip tikra žvaigždė, o ne kaip paprasta turgaus prekeivė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.