Lady Gaga prabilo apie siaubingus išgyvenimus ir prievartą

Dainininkė Lady Gaga radijo laidoje prisipažino, kad jai teko patirti siaubingų išgyvenimų. 28 metų žvaigždė atskleidė, kad ją, 19-metę, išprievartavo 20 metų vyresnis muzikos prodiuseris. Moteris sakė, kad tuomet jai teko lankytis pas psichologą, kad galėtų išgyventi tai, ką teko patirti.

Dainininkė Lady Gaga radijo laidoje prisipažino, kad jai teko patirti siaubingų išgyvenimų.<br>"Scanpix" nuotr.
Dainininkė Lady Gaga radijo laidoje prisipažino, kad jai teko patirti siaubingų išgyvenimų.<br>"Scanpix" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 3, 2014, 8:48 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:28 AM

Apie tą „siaubingą“ patirtį dainininkė papasakojo per atvirą antradienio pokalbį su JAV laidų vedėju Howardu Sternu, aiškindama, kodėl nusamdė performansų atlikėją Millie Brown, kad ji apvemtų ją dažais per pasirodymą festivalyje „South By Southwest“ Teksase. 

„Parašiau dainą pavadinimu „Swine“. Ta daina yra apie išžaginimą. Daina yra apie demoralizavimą. Daina yra apie įniršį, įtūžį ir aistrą, ir aš turėjau daug skausmo, kurį norėjau išleisti“, – aiškino Lady Gaga. 

„Pasakiau sau: „Noriu dainuoti šią dainą smarkiai daužydama būgnus, o tada noriu užlipti ant mechaninio buliaus, ... ir noriu, kad ši mergytė apvemtų mane pasaulio akivaizdoje, kad galėčiau jiems pasakyti: „Žinot ką? Jūs niekada nepažeminsit manęs taip, kaip pati galėčiau save pažeminti, ir žiūrėkit, kaip tai gražu, kai aš (tą) darau“, – pasakojo ji. 

Prisipažinimo priblokštas H.Sternas paklausė: „Ar jus  išžagino koks nors įrašų prodiuseris?“. Lady Gaga į tai atsakė: „Nenoriu (aptarinėti) ... Geri laikai! Pakalbėkime apie gerus dalykus!“. 

Tada ji tęsė: „Išgyvenau siaubingų dalykų, iš kurių dabar galiu juoktis, nes turėjau daug psichologinės ir fizinės terapijos, emocinės terapijos, kad bėgant metams pasveikčiau. Mano muzika buvo nuostabi man. Bet, žinote, vienu metu buvau tik ankstesnės savęs šešėlis. Nebuvau savimi. Teisybės dėlei turiu pridurti, kad man buvo maždaug 19“.  

„Nuvykau į katalikišką mokyklą, o tada įvyko visi tie beprotiški dalykai, ir aš galvodavau: „O, ar tokie ir yra suaugę žmonės?“ Buvau labai naivi“, – sakė Lady Gaga ir pripažino, kad tos situacijos rimtumas realiai ją užgriuvo po „po ketverių ar penkerių metų“, kad ji buvo taip „traumuota“ tos seksualinės prievartos ir kad visą dėmesį sutelkė į savo muziką. 

Be to, dainininkė, kuri dabar susitikinėja su aktoriumi Tayloru Kinney, atskleidė, kad tik dabar prabilo apie sunkią savo praeitį, nes nenorėjo būti vertinama kaip auka. 

„Nenoriu būti apibrėžiama tuo. Būsiu prakeikta, jei kas nors sakys, kad kiekvienas kūrybiškai protingas dalykas, kurį kada nors padariau, yra susijęs su tuo idiotu, kuris man tai padarė. Aš prisiimsiu atsakomybę už visas savo pastangas atrodant gražiai. Visus dalykus, kuriuos padariau iš savo kovos, aš padariau“, – pridūrė ji. 

Lady Gaga nenurodė vardo to prodiuserio, kuris esą pasinaudojo ja paauglystėje, bet atskleidė, kad jis buvo 20-čia metų vyresnis ir vėliau tvirtino, kad jiedu susitikinėjo.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.