Skelbiamas papildomas „Cirque du Soleil“ šou Vilniuje

Garsiausios pasaulyje šou trupės „Cirque du Soleil“ pasirodymas „Quidam“ Vilniaus „Siemens“ arenoje pretenduoja tapti populiariausiu iš visų demonstruotų Lietuvos publikai. Pasak „Siemens“ arenos generalinio direktoriaus Juro Vėželio, nė vieno iš ankstesnių „Cirque du Soleil“ pasirodymų bilietai nebuvo taip greitai perkami.

„Cirque du Soleil“ populiarumas Lietuvoje byloja, kad lietuviai neabejingi kokybiškoms pramogoms ir pasaulinio meninio lygio šou.<br>Renginio organizatorių nuotr.
„Cirque du Soleil“ populiarumas Lietuvoje byloja, kad lietuviai neabejingi kokybiškoms pramogoms ir pasaulinio meninio lygio šou.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 12:22 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 1:51 AM

Iki pasirodymų likus beveik keturiems mėnesiams, organizuojamas ketvirtasis „Quidam“ šou, kuris vyks kovo 21 d. (šeštadienį).

„Pastebėjome augantį Lietuvos gyventojų susidomėjimą pasaulinio lygio meninio cirko „Cirque du Soleil“ pasirodymais. Bilietai į pirmuosius „Alegria“ ar „Saltimbanco“ pasirodymus nebuvo taip greitai perkami, tad „Quidam“ – neabejotinai rekordinis šiuo atžvilgiu.

Toks „Cirque du Soleil“ populiarumas Lietuvoje byloja, kad lietuviai neabejingi kokybiškoms pramogoms ir pasaulinio meninio lygio šou. Stebėdami bilietų paklausą į vakarinius „Quidam“ šou, organizuojame ir papildomą „Cirque du Soleil“ pasirodymą, kad visi norintys turėtų galimybę jį išvysti“, – sakė „Siemens“ arenos direktorius Juras Vėželis.

Kanados akrobatikos meistrų „Cirque du Soleil“ pasirodymai Lietuvoje vyks kovo 19, 20, 21 dienomis. Šeimų patogumui ketvirasis „Cirque du Soleil“ šou rengiamas patraukliausiu laiku – kovo 21 d. (šeštadienį), 16:30 val.

J.Vėželis priminė, kad kainos į ketvirtąjį „Cirque du Soleil“ pasirodymą „Quidam“ Vilniaus „Siemens“ arenoje išliks nepakitusios.

„Quidam“ – meistriškas akrobatų, aktorių, cirko artistų ir sportininkų pasirodymas, pasakojantis istoriją apie neįtikėtiną fantazijų pasaulį, kuris išlaisvina vienatvės įkalintus žmones. „Quidam“ jau beveik dvidešimt metų priverčia iš nuostabos aikčioti net visko mačiusius menininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.