Cameron Diaz išvaizdos pokyčiai: dabar ir prieš 25 metus

Ilgakojė blondinė mėlynomis akimis – būtent tokia 1989-aisiais buvo Holivudo aktorė Cameron Diaz. Regis, moters grožis su amžiumi tiesiog neblėsta. Nekreipiant dėmesio į keletą raukšlių, kurių aktorė nė kiek nesigėdija ir neketina naikinti botokso injekcijomis, vargu ar įžvelgtumėme daug skirtumų. O juk praėjo net 25 metai!

Nekreipiant dėmesio į keletą raukšlių, vargu ar tarp šių nuotraukų įžvelgtumėme daug skirtumų. O juk praėjo net 25 metai!<br>AOP nuotr.
Nekreipiant dėmesio į keletą raukšlių, vargu ar tarp šių nuotraukų įžvelgtumėme daug skirtumų. O juk praėjo net 25 metai!<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2014, 9:00 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 10:48 PM

Siūlome pasižvalgyti po C.Diaz (42 m.) nuotraukas, darytas dabar ir prieš 25 metus.

Sulig kiekvienais metais aktorės garderobas tapo elegantiškesnis ir subtilesnis, nebeliko akį rėžiančių, spalvingų aprangos detalių, kurias ši buvo pamėgusi prieš dešimtmetį.

Keitėsi ne tik aktorės stilius, bet ir jos plaukų spalva – laimei, anuomet tamsiai dažyti plaukai moteriai nebuvo prie širdies.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.