Be skrupulų: M. Cyrus per šou buvo pusnuogė ir rūkė marihuaną

Popmuzikos

Skandalai - nuolatiniai M.Cyrus palydovai.<br>AOP nuotr.
Skandalai - nuolatiniai M.Cyrus palydovai.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 5, 2014, 11:11 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:59 PM

Hito „Wrecking Ball“ atlikėja, kuri garsėja polinkiu per daug nepridengti kūno, sutrikdė žmones viešbutyje „Raleigh Hotel“ pasirodžiusi su veidrodinį diskotekos rutulį primenančiais skritulėliais ant nuogų krūtų ir sidabro spalvos tarsi ir petnešomis ant sidabru žėrinčių pėdkelnių. Keistą savo įvaizdį ji papildė sidabro spalvos blizgučių peruku.

M.Cyrus, kuri atvyko su jos naujuoju vaikinu laikomu Patricku Schwarzeneggeriu, scenoje net juokavo apie savo nežmonišką apdarą: „Galvojot, kad tai („Art Basel“) yra gerbiama vieta, kur galėtumėt pabėgti nuo manęs!“

Paskui ji nustebino per savo numerį užsitraukusi suktinę ir pasakiusi miniai: „Paprastai nerūkau „žolės“ ir negeriu – na, tai melas ... Paprastai nerūkau „žolės“ ir negeriu šou dienomis, bet pamaniau, kad Majamyje nieko tokio“.

22 metų M.Cyrus iš vakarėlio drauge su P.Schwarzeneggeriu išėjo kiek prisidengusi – segėdama juodą liemenėlę ir džinsinį sijoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.