Karališkoji pora per NBA varžybas bendravo su LeBronu ir Beyonce

Kembridžo hercogas Williamas su žmona Kate Niujorke stebėjo krepšinio

Princas Williamas ir Kate „Barclays“ centre, kuriame vyko krepšinio varžybos tarp Klivlando „Cavaliers“ ir Bruklino „Nets“ komandų, susitiko su vienu geriausių NBA krepšininku LeBronu Jamesu.
Princas Williamas ir Kate „Barclays“ centre, kuriame vyko krepšinio varžybos tarp Klivlando „Cavaliers“ ir Bruklino „Nets“ komandų, susitiko su vienu geriausių NBA krepšininku LeBronu Jamesu.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 9, 2014, 10:41 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:20 PM

Princas Williamas ir K. Middleton „Barclays“ centre, kuriame vyko krepšinio varžybos tarp Klivlando „Cavaliers“ ir Bruklino „Nets“ komandų, susitiko su vienu geriausių NBA krepšininku LeBronu Jamesu, muzikos dievais Jay-Z ir Beyonce.

L. Jamesas garsiajai karališkajai porai įteikė „Cavaliers“ komandos, kuriai atstovauja, marškinėlius su užrašu „Kembridžas“. Kitus marškinėlius krepšinio žvaigždė padovanojo karališkosios šeimos sūneliui George, kuris su tėvais į kelionę nevyko.

Pats L. Jamesas palaikė lauke protestuojančius gyventojus ir vilkėjo marškinėlius su užrašu „Negaliu kvėpuoti“. Tai paskutiniai pareigūno pasmaugto juodaodžio Erico Garnerio žodžiai. Gruodžio 3 dieną didžiosios žiuri paskelbtas sprendimas nepateikti kaltinimų policijos pareigūnui Niujorke sukėlė didžiausius protestus. Netoli arenos, kurioje vyko krepšinio varžybos, aktyvistai surengė manifestacijas ir išreikšdami solidarumą žuvusiajam sugulė ant šalto grindinio.

Per krepšinio rungtynes Williamas ir Kate mielai bendravo su reperiu Jay-Z ir jo žmona, atlikėja Beyonce.

Princas pirmadienį Baltuosiuose rūmuose susitiko su JAV prezidentu Baracku Obama, vėliau sakė kalbą Pasaulio banke laukinių gyvūnų kontrabandos tema. Tuo metu Kate, besilaukianti antrojo vaikelio, liko Niujorke ir lankėsi vaikų centre Harleme.

Antradienį, paskutinę savo vizito dieną, karališkoji pora pagerbs 2001 metų rugsėjo 11-osios teroro akto aukų atminimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.