Pelenės istorija: Aktorius J. Phoenixas pasipiršo jogos trenerei

Joaquinas

Joaquinas Phoenixas paprašė savo jogos instruktorės už jo tekėti.<br>AOP nuotr.
Joaquinas Phoenixas paprašė savo jogos instruktorės už jo tekėti.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-12-09 11:02, atnaujinta 2018-01-19 15:08

40 metų aktorius papasakojo, kad ryšį su jogos instruktore užmezgė, kai ši bandė išmokyti jį „meitėlio pakinkymo“ pozos: „Iš pradžių mes darome tuos kvėpavimo pratimus ir aš sakau: „Negaliu to padaryti“ ... O ji tada sako: „Padarysime pirmąją pozą – meitėlio pakinkymo“.

„Prieš man spėjant ištarti „Kas meitėlis?“, ji griebia mane – o tai kompromituojanti ir įžeidžiama poza – ir ji paima diržą, ir apjuosia juo mane, ir veržia mane, o aš sakau: „O, ne! Mano nugaros skausmai!“ O ji atkerta: „Ne, tai emociniai nugaros skausmai“, – pasakojo jis.

„Gladiatoriaus“ (Gladiator) žvaigždė tęsė: „Tai beprotiškoji istorijos dalis. Mes pradėjome susitikinėti ir aš galvoju, kad ji yra toji (moteris). Pasipiršau jai ir ji pasakė „taip“. Jei viskas pasiseks, aš vesiu ... Nežinau, ką tai sako apie mane“.

Aktorius paklausė vedėjo Davido Lettermano, ar, jo nuomone, šis sprendimas prastai jam atsiliepė.

„Jūs leidžiat jai pakinkyti meitėlį. Ką darysit, kai jūsų meitėlis pakinkytas?“ – pajuokavo D.Lettermanas, o J.Phoenixas ėmė juoktis.

J.Phoenixas, kaip žinia, 10-ajame dešimtmetyje susitikinėjo su aktore Liv Tyler, o neseniai buvo siejamas su 20 metų didžėja Allie Teilz.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.