47 metų Julia Roberts negali atsitokėti tapusi „Givenchy“ veidu

Aktorė Julia Roberts ir jos sesuo ėmė nevaldomai juoktis, kai aktorė gavo reklamos kontraktą su mados namais „Givenchy“. „Gražios moters“ žvaigždė buvo paskelbta šių mados namų 2015 metų pavasario ir vasaros reklamos kampanijos „veidu“ ir vis dar negali atsitokėti gavusi šį darbą.

J.Roberts paskelbta šių mados namų 2015 metų pavasario ir vasaros reklamos kampanijos veidu ir vis dar negali atsitokėti gavusi šį darbą.
J.Roberts paskelbta šių mados namų 2015 metų pavasario ir vasaros reklamos kampanijos veidu ir vis dar negali atsitokėti gavusi šį darbą.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 10, 2014, 11:09 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 1:15 PM

47 metų aktorė „Yahoo! Style“ pasakojo: „Mano sesuo ir aš iš tiesų kaip tik kalbėjomės telefonu ir taip smarkiai juokėmės. Ji sako: „Kaip čia staiga pasidarei supermodeliu? Tau beveik 50“. Juokinga“.

Dėl nuotraukų J.Roberts sakė: „Na, man neįmanoma būti visiškai objektyviai ir šiuo metu nepasakyti keturių ar septynių pokštų. Norėčiau taip atrodyti! Jei galėtumėt matyti mane dabar, taip smarkiai juoktumėtės“.

Nespalvotas androginiškas nuotraukas padarė Mertas Alasas ir Marcus Piggott.

Tarp ankstesnių „Givenchy“ „veidų“ yra Amanda Seyfried ir Liv Tyler.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.