Perdėtas aktorės Angelinos Jolie lieknumas kelia nerimą

Šiuo metu aktorė Angelina Jolie aktyviai dirba, reklamuodama savo pačios režisuotą filmą „Nepalūžęs“ (angl. „Unbroken“). Įtemptas darbo grafikas, sveikatos problemos ir vaikų auklėjimas paliko žymę anksčiau ne kartą seksualiausios aktorės titulą pelniusios Angelinos išvaizdoje.

Angelina Jolie sudalyvavo filmo „Difret“ peržiūroje Kalifornijoje.<br>Scanpix nuotr.
Angelina Jolie sudalyvavo filmo „Difret“ peržiūroje Kalifornijoje.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-11 10:14, atnaujinta 2018-01-19 11:04

Antradienį ji dalyvavo kolegos kurto filmo „Difret“ peržiūroje Kalifornijoje. Per spaudos konferenciją aktorė, režisierė ir Jungtinių Tautų (JT) aktyvistė sukėlė nerimą - ji tapo tokia liekna, kad primena skeletą. Jos skruostai buvo įkritę, išryškėjo kiekvienas rankos kaulelis ir atrodė, kad A.Jolie būtinai reikia pailsėti.

Moters rankos tokios plonos, kad jau kurį laiką ji vengia jas rodyti viešumoje. Todėl dažniausiai Angelina vilki palaidines ar sukneles su rankovėmis.

A.Jolie sveikata pakriko pernai pavasarį. Tuomet Jungtinių Tautų misijoje Demokratinėje Kongo Respublikoje nugriuvo ir dėl patirtos traumos bei išsekimo buvo priversta kreiptis į medikus.

„Angelina buvo tokia liesa, kad daugybė pabėgėlių atrodė geriau už ją. Nuo tos blizgančios Holivudo gražuolės, kurią jie tikėjosi išvysti, ją skyrė šviesmečiai. Vienu metu pastebėjau, kad jos asistentas suskubo ištiesti ranką, baimindamasis, kad ji nugrius“, - komentavo šaltinis.

Žinios, kad A.Jolie pargriuvo, privertė sunerimti ir jos gyvenimo partnerį Bradą Pittą. Jis įspėjo savo mylimąją sulėtinti tempą, nes kitaip tai prives ją iki savižudybės.

Nepaisant prastos sveikatos, jau kitą mėnesį Angelinai buvo atlikta abiejų krūtų masektomija. Pritaikius nejautrą, abi A.Jolie krūtys buvo pašalintos po beveik 8 valandas trukusios operacijos.

Po tokio sudėtingo chirurginio įsikišimo krūtų atkūrimo procedūra paprastai atliekama po 2–3 mėnesių. Jokiu būdu ne anksčiau. Vis dėlto jau penktą dieną po operacijos chirurgai pradėjo triūsti ties nauja Holivudo žvaigždės krūtine.

Medikės teigimu, A.Jolie liko patenkinta rezultatu. Tačiau skubus krūtų atstatymas sukėlė aktorei daug vargo – naujoji krūtinė tapo jos siaubingų skausmų šaltiniu.

Užtat Angelina toliau gyvena aktyvų gyvenimą – ne tik nuolat dirba, bet dar šiemet iškėlė vestuves su ilgamečiu mylimuoju B.Pittu.

Šiuo metu aktorė pristatinėja savo filmą „Nepalūžęs“ (Unbroken). A.Jolie filmas yra sukurtas pagal velionio karo didvyriu tapusio olimpinio bėgiko Louiso Zamperinio gyvenimo istoriją. Filmo herojus mirė likus vos keliems mėnesiams iki juostos pasirodymo plačiajame ekrane.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.