Geram D. Beckhamo bičiuliui neatsispyrė net gražuolė L. Tyler

Paslaptingojo futbolo agento Dave’o Gardnerio (38 m.) pavardė retai linksniuojama užsienio žiniasklaidoje: jo nuotraukos nepuošia žurnalų viršelių, asmeninis gyvenimas nedomina žurnalistų, o daugeliui žmonių jis tėra niekuo iš pilkos masės neišsiskiriantis vyriškis. Veikiausiai toks Dave’as ir būtų, jei nesibičiuliautų su legendiniu futbolininku Davidu Beckhamu, nesilankytų audringuose supermodelio Kate Moss vakarėliuose ir, svarbiausia, nesusitikinėtų su viena gražiausių Holivudo aktorių Liv Tyler (37 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 13, 2014, 4:49 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 6:23 AM

Greičiausiai gatvėje prasilenkę su D.Gardneriu daugelis nė neatsisuktų – neaukšto ūgio vyriškis nė kiek neprimena pramogų pasaulio grietinėlės atstovo. Tačiau pirmasis įspūdis kartais būna išties apgaulingas. Dave’as jau daugiau nei dešimt metų sukasi įtakingų ir visuotinai pripažintų žmonių rate.

Ir nors kadaise garsių bičiulių šešėlyje tūnojęs vyras prieš paparacų fotoobjektyvus kukliai nuleisdavo galvą, dabar ji aukštai iškelta. Aistringa jo ir aktorės L.Tyler draugystė, regis, kvepia vestuvėmis, mat Holivudo gražuolė po savo širdimi nešioja jųdviejų kūdikį.

Kaipgi paprastam vyrukui pavyko prasibrauti į įtakingiausių Londono personų ratą?

Šiandienės sėkmės pamatus Dave’as paklojo būdamas 14 metų, kai pakliuvo į „Manchester United“ jaunių komandą.

Nors sutartis truko tik penkerius metus, to laiko pakako reikšmingiems tolesnio gyvenimo pokyčiams.

Būtent futbolo komandoje jis ir sutiko savo artimą bičiulį, garsų futbolininką Ryaną Giggsą ir geriausiu draugu tapusį D.Beckhamą. Ir nors sėkmės likimas D.Gardneriui pašykštėjo, draugystė su dabartinėmis žvaigždėmis tęsėsi net ir palikus komandą.

Kol R.Giggsas ir D.Beckhamas sėkmingai kopė karjeros laiptais, Dave’as laiko veltui nešvaistė. Jis ir „Manchester United“ stratego sero Alexo Fergusono sūnus Jasonas įkū-rė elitinę sporto agentūrą. Futbolo agentai turėjo ryšių, atvėrusių jiems duris į Anglijos „Premier“ lygą. Vis dėlto partnerystė su J.Fergusonu nutrūko po dvejų metų ir tai paskatino Dave’ą įkurti savo verslą, kuris puikiai klostosi iki šiol.

Draugystė su garsenybėmis turėjo įtakos ir asmeniniam Dave’o gyvenimui. Kadaise jis susitikinėjo su R.Giggso seserimi Emma, vėliau su ilgamete mylimąja Stacey Cooke, kuri Dave’ą paliko... būtent dėl Ryano.

Įskaudintas ir sugniuždytas Dave’as sutiko tokio pat likimo aktorę Davinią Taylor – guosdami vienas kitą jie užmezgė audringą romaną. Jį vainikavo 2003-iaisiais įvykusios vestuvės.

D.Beckhamas tapo vyriausiuoju pabroliu, o grupės „Atomic Kitten“ atlikėja Jenny Frost – pamerge. Dave’as ir Davinia buvo nuolat pastebimi britų žvaigždžių Sadie Frost, Jude’o Law, Meg Matthews, Siennos Miller ir Rhys Ifans kompanijoje, kuriai, be jokios abejonės, vadovavo vakarėlių liūtė K.Moss, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

2007-aisiais pora susilaukė sūnaus Gray, kurio krikštatėviais tapo būtent D.Beckhamas ir K.Moss. Dave’as taip pat yra vyriausio D.Beckhamo sūnaus Brooklyno krikšto tėvas.

Kurį laiką D.Gardneris ir D.Taylor buvo laikomi kone tobula šeima. Dave’as mylimąją lepindavo brangiomis dovanomis, per vakarėlius jie nuolat būdavo kartu, tačiau žmonos polinkis į alkoholinius gėrimus ir maniakinė depresija, kuria ji sirgo, galų gale sužlugdė jų santuoką.

Dėl nevaldomo Davinios elgesio pora išsiskyrė 2010-aisiais, o jų trejų metų sūnaus globa atiteko D.Gardneriui. 3 mln. svarų sterlingų kainavęs jų namas Primrouz Hile buvo parduotas komikui Davidui Wall-iamsui.

Kurį laiką Dave’as nesirodė viešumoje, visą laiką skyrė atžalai ir nesidairė į moteris. Tačiau po skyrybų su Davinia vienišiumi jis buvo neilgai – tiesa, potencialių kandidačių į žmonas taip pat nebuvo daug.

Trumpalaikis romanas su pinigais aptekusia Stephanie Dorrance baigėsi dėl to, kad ji puikavosi savo turtais ir švaistė pinigus į kairę ir į dešinę. Po jos, 2013-aisiais, buvo 15 metų jaunesnė atlikėja Rita Ora, vėliau – ir manekenė Kelly Brook.

Kalbos apie įsiplieskusius Dave’o jausmus grupės „Aerosmith“ lyderio Steveno Tylerio dukrai Liv pasklido šių metų liepos viduryje. D.Gardnerį ir L.Tyler supažindino jų bendra draugė, skandalingoji manekenė K.Moss, teigdama, kad jie puikiai tiktų vienas kitam.

Ir, regis, neklydo. Pora planuoja ateitį ir jau supažindino savo atžalas iš pirmųjų santuokų (L.Tyler turi devynerių metų sūnų su buvusiu vyru Roystonu Langdonu).

Porai artimas šaltinis dienraščiui „The Sun“ teigė: „Šie santykiai išties rimti. Dave’as ir Liv eina iš proto vienas dėl kito ir yra pasirengę kurti šeimą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.