Aktorė Jennifer Aniston: „Atstokit nuo manęs su tais vaikais“

Aktorė Jennifer Aniston sukritikavo nuolatinius spėliojimus, kad ji esą pasirinko karjerą, o ne motinystę, ir tvirtino, kad tokie nepagrįsti pranešimai yra „šiurkštūs,

Jennifer Aniston.<br>„Scanpix“ nuotr.
Jennifer Aniston.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 16, 2014, 3:10 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 1:31 AM

45 metų aktorė, buvusi „Draugų“ („Friends“) žvaigždė, tvirtina, kad spaudimas moterims, ypač – toms, kurios yra dėmesio centre, sukti šeimos lizdą yra neteisingas, ir priduria, kad jai tie gandai jau nusibodo.

Žurnalui „Allure“ buvusi Brado Pitto žmona sakė: „Man nepatinka spaudimas, kurį žmonės daro man, moterims, – kad susimovei kaip moteris, nes negimdei. Nemanau, kad tai teisinga. Gal ir neturi vaiko, išėjusio iš tavęs, bet tai nereiškia, kad nesuteiki motiniškos globos – šunims, draugams, draugų vaikams. Apie mane nuolat sakoma, jog aš buvau taip užvaldyta karjeros ir susitelkusi į save, kad nenoriu būti motina, ir kaip tai savanaudiška.

Turiu daug draugų, kurie nusprendė neturėti vaikų, kurie negali turėti vaikų ar bando, bet išgyvena sunkius laikus. Esama visokiausių priežasčių, kodėl žmonių gyvenime nėra vaikų, ir niekas neturi teisės daryti prielaidų. Tai gana šiurkštu, įžeidžiama ir neišmanėliška.“

J.Aniston šiuo metu yra susižadėjusi su aktoriumi Justinu Theroux.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.