Dvynukų susilaukusi Monako princesė jaučiasi šiek tiek išsekusi

Dvynukų susilaukusi Monako princesė Charlene yra šiek tiek išsekusi, tačiau ir ji, ir jos kūdikiai jaučiasi gerai. 36 metų moteris žurnalui „Paris Match" sakė, kad kol kas neaišku, kada ji galės palikti ligoninę. Mažyliai Gabriella ir Jacquesas gimė gruodžio 10-ąją, maždaug 14 dienų anksčiau nei apskaičiuota.

„Dvyniai jie yra bosas", - šypsojosi Monako kunigaikščio Alberto II žmona Charlene.<br>„Scanpix“ nuotr.
„Dvyniai jie yra bosas", - šypsojosi Monako kunigaikščio Alberto II žmona Charlene.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 17, 2014, 3:38 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 11:33 PM

„Jie auga kiekvieną dieną, kasdien didėja jų svoris", - sakė princesė. Ji viliasi, kad ligoninę galės palikti iki Kalėdų. Vis dėlto tai esą priklausys nuo vaikų. „Tai jie yra bosas", - šypsojosi Monako kunigaikščio Alberto II žmona.

Pasak Charlene , ji mėgaujasi laiku, praleistu su savo dvynukais. „Kiekviena sekundė greta jų yra nuostabi", - teigė ji.

Princesė kol kas nenorėjo pasakyti, į ką - tėvą ar motiną - yra panašūs mažyliai. „Jie keičiasi nuo ryto iki vakaro", - pasakojo laiminga motina. Abu jie labai aktyvūs ir labai išraiškingi.

2011 metais susituokusiai porai tai yra pirmieji bendri vaikai. Nors princesė Gabriella gimė dviem minutėmis anksčiau už broliuką. Sosto įpėdiniu taps sūnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.