Išsirengusi Naomi Campbell nurungė gerokai jaunesnes manekenes

44 metų modelis Naomi Campbell, tapusi mados namų „Agent Provocateur“ 2015-ųjų pavasario ir vasaros kolekcijų veidu, pademonstravo tokių formų kūną, kurio pavydėti gali kone kiekviena moterys ir dėl kurio seilę varvina ne vienas vyras.

44 metų modelis Naomi Campbell tapo mados namų „Agent Provocateur“ 2015-ųjų pavasario ir vasaros kolekcijų veidu.<br>AOP nuotr.
44 metų modelis Naomi Campbell tapo mados namų „Agent Provocateur“ 2015-ųjų pavasario ir vasaros kolekcijų veidu.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2014, 2:49 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 11:45 PM

Išsirengusi mados namų reklaminėms nuotraukoms, britų kilmės Naomi reklamavo šios kompanijos apatinius. Reklamos kūrėjai darbui pasirinko ne jauną modelį, o per 4 dešimtį perkopusią juodaodę gražuolę. Provokuojančią ir itin seksualią reklaminę kampaniją įkvėpė režisierių Davido Lyncho ir Briano De Palmos kūriniai.

„Naomi ir fotografė Ellen Von Unerth tobulai tiko šiam darbui. Ir modelis, ir fotografė buvo be – stiprios, individualios asmenybės“, – džiaugėsi reklaminės kampanijos kūrybos direktorė Sarah Shotton.

„Būti šios kampanijos veidu man yra nuostabus jausmas. Juolab kad man jau per 40 metų!“ – džiaugėsi ir N.Campbell.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.