Pasauliui išvydus K. Upton krūtis ši tapo seksualiausia moterimi

Po erotinių nuotraukų nutekinimo skandalo atsigavusi manekenė Kate Upton sužibėjo per pirmąją

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-12-19 11:41, atnaujinta 2018-01-18 19:51

Žurnalo redaktoriai paskelbė K.Hudson Metų garsenybe- pavyzdžiu, dėl jos, kaip aktorės, motinos, filantropės ir modistės talentų, rodant teigiamą pavyzdį gerbėjams.

Atsiimdama apdovanojimą K.Hudson, kuri neseniai patvirtino išsiskyrusi su sužadėtiniu rokeriu Mattu Bellamy, susirinkusiesiems turėjo ir patarimų.

„Tai nuostabus apdovanojimas ... Gyvenimas yra kelionė su savo pakilimais ir nuopoliais, savo iššūkiais ir savo pergalėmis. Niekada neleiskit niekam jūsų stumdyti. Leiskit sau gerbti tai, kas esate, ir, dar svarbiau, sužinoti, kas esate“, – sakė ji.

J.Aniston atsiėmė Metų kino aktorės apdovanojimą, už kritikų išgirtą darbą juostoje „Cake“, ir dėkojo už galimybę dirbti tokiame ypatingame filme.

„Dabar tikrai patyriau, ką iš tiesų reiškia mėgstamas darbas, ir šiam filmui to niekada netrūko“, – sakė ji.

Tuo tarpu buvusi J.Aniston kolegė iš „Draugų“ (Friends) Lisa Kudrow buvo paskelbta Metų televizijos aktore, o Jonas Hammas iš „Reklamos vilkų“ (Mad Men) – Metų televizijos aktoriumi.

Tarp kitų viešbutyje „Beverly Hilton“ Beverli Hilse paskelbtų laureatų yra Michaelas Keatonas, pelnęs Metų kino aktoriaus apdovanojimą, Kevinas Hartas – Metų komedijos žvaigždė ir „Triple Threat“ apdovanojimą pelniusi Jennifer Lopez, kuri buvo išrinkta vaidinančia, dainuojančia ir šokančia žvaigžde.

Per ceremoniją savo dainas atliko „Maroon 5“, „5 Seconds of Summer“, Gwen Stefani ir Pharrellas Williamsas, ceremoniją vedė komikas Nickas Cannonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.