Popžvaigždė Lance'as Bassas susituokė su savo sužadėtiniu

Popmuzikos žvaigždė Lance'as Bassas šeštadienio vakarą Los Andžele, dalyvaujant nemažam būriui žvaigždžių, atšoko vestuves su savo sužadėtiniu. Buvęs „'N Sync“ dainininkas, kuriam – 35 metai, savo 27 metų partnerį Michaelą Turchiną vedė legendiniame viešbutyje „Park Plaza Hotel“, dalyvaujant 300 svečių.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 21, 2014, 1:48 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 4:43 PM

Jungtuvių ceremonijai vadovavo aktorės Jamie-Lynn Sigler ir JoAnna Garcia Swisher.

Tarp kitų svečių buvo L.Basso buvę kolegos iš „'N Sync“ JC Chasezas, Joey Fatone'as ir Chrisas Kirkpatrickas. Justinas Timberlake'as negalėjo atvykti, nes šiuo metu gastroliuoja.

„Mes taip mylime vienas kitą“, – sakė L.Bassas žurnalui „People“, kalbėdamas apie savo naująjį sutuoktinį, kurį prieš beveik ketverius metus sutiko per vieno draugo gimtadienio šventę Palm Springse Kalifornijoje.

Pora per ceremoniją vilkėjo specialiai pasiūtus smokingus, kurių dizainą sukūrė drauge su stilistu Jeffu Kimu. Ceremoniją kaip specialią laidą pavadinimu „Lance Loves Michael: The Lance Bass Wedding“, parodys televizija „E!“.

Pirmąjį šokį jaunavedžiai šoko JC Chasezui atliekant Elvis Presley dainą „Can't Help Falling in Love“, taip pat koncertavo ritmenbliuzo žvaigždė Kelly Price.

Jaunikius prie altoriaus nulydėjo jų motinos, kiti vestuvininkai vedė poros šunis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?