Halle Berry nusibodo išlaikyti buvusį draugą

Holivudo žvaigždė Halle Berry (48 m.) pareiškė nebenorinti išlaikyti buvusio draugo modelio Gabrielio Aubry (39 m.), kuris prisidengdamas dukra iš jos prisiteisė milžinišką sumą.

G.Aubry iš H.Berry per mėnesį gaudavo 16 tūkst. JAV dolerių.<br>AOP nuotr.
G.Aubry iš H.Berry per mėnesį gaudavo 16 tūkst. JAV dolerių.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas"

Dec 26, 2014, 8:27 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 6:40 AM

Aktorė H.Berry paprašė teismo sumažinti jos mokamus alimentus 6 metų dukrai Nahlai išlaikyti, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Šiuo metu aktorė kas mėnesį atseikėja 16 tūkst. JAV dolerių (apie 45 tūkst. litų) jųdviejų vaiko tėvui G.Aubry. H.Berry teigimu, vyras pinigus leidžia savo reikmėms ir nenori pradėti dirbti.

Be to, Nahla pusę laiko praleidžia su motina. Todėl „Oskaro“ laureatė teismo prašė leisti mokėti 3 tūkst. JAV dolerių (maždaug 8400 litų) per mėnesį. Jos nuomone, tai pakankama suma.

Su kanadiečių modeliu aktorė susipažino 2005-ųjų spalį per mados namų „Versace“ fotosesiją. 2008-ųjų kovą porai gimė dukra, o po dvejų metų, gegužę, jie paskelbė nutraukiantys santykius.

Po skyrybų prasidėjo nuožmi kova dėl dukters globos. H.Berry su Nahla norėjo išsikraustyti gyventi į Prancūziją. Iš ten yra kilęs dabartinis aktorės vyras Olivier Martinezas, su kuriuo ji turi metų ir dviejų mėnesių sūnų Maceo.

G.Aubry tam prieštaravo, o teismas nusprendė, kad moteris neturi teisės išsikraustyti į kitą šalį, kol Nahla taps pilnametė. Po šio sprendimo G.Aubry ir O.Martinezas susimušė aktorės namuose.

Sprendimą dėl didžiulių alimentų Los Andželo aukščiausiasis teismas priėmė šių metų birželį.

Teismas taip pat nurodė, kad aktorė turi papildomai mokėti už dukters mokslus ir padengti bylinėjimosi išlaidas, kurios per kelerius metus pasiekė 415 tūkst. JAV dolerių (apie 1,1 mln. litų). Dukters sveikatos priežiūros išlaidas tėvai privalo padengti po lygiai.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.