Nicki Minaj papasakojo apie paauglystėje išgyventą abortą

Repo žvaigždė Nicki Minaj atskleidė savo itin nemalonią paauglystė paslaptį, kuri daugybę metų ją slėgė. 32-iejų žvaigždė duodama interviu vienam amerikiečių žurnalui pirmą kartą papasakojo apie tai, kad būdama paaugle patyrė abortą.

Nicki Minaj atskleidė savo didžiausią paslaptį.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Nicki Minaj atskleidė savo didžiausią paslaptį.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2014, 12:08 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 7:44 PM

Reperė atskleidė ir priežastis, kodėl būdama dar visai jauna ryžosi tokiam sunkiam žingsniui. „Aš maniau, kad aš mirsiu. Aš buvau paauglė. Tai buvo pats sunkiausias dalykas, kokį tik gyvenime esu patyrusi. Ir tai mane persekiojo visą gyvenimą. Bet meluočiau, jei sakyčiau, kad tai buvo ne mano pasirinkimas. Tiesiog buvau nepasiruošusi ir savo kūdikiui negalėjau nieko pasiūlyti“, - atviravo reperė.

Dar 2008 metais išleistoje autobiografinėje knygoje žvaigždė jau buvo užsiminusi apie savo praeities paslaptį, nes knygoje save pavadino „mamyte“.

Kaip rašo „Daily Mail“, šį mėnesį N.Minaj šią temą vėl iškėlė į viešumą. Ji atskleidė, kad savo naujoje dainoje „All Things Go“ yra kalbama apie jos pažeidžiamą asmenybės pusę.

Kūrinyje N.Minaj užsimena apie vaiką, kuriam šiuo metu būtų 16 metų, lygiai tiek pat, kiek jos jaunėliui broliui Micaiah.

„Mano ir Aarono vaikui šiuo metu būtų 16 metų, bet kurią minutę, kartais man atrodo, kad Caiah atstoja juos abu, tarsi jis būtų mažas angelas, globojantis Caiah“, - taip skamba dainos žodžiai.

Tiesa, niekas nežino, kas yra dainoje minimas vyras, vardu Aaronas, tačiau spėjama, repo žvaigždė būdama paaugle pastojo nuo žymiai vyresnio vyro, kurį sutiko menų mokykloje Niujorke.

Atlikusi šią išpažinti, N.Minaj tikino norinti, kad jos gerbėjai žinotų apie jos praeitį.

„Vienas mano tikslų yra atskleisti savo asmeninį gyvenimą, nes tai aš ilgai laikiau savyje“, - tvirtino ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.