Jennifer Lopez:„Nėra nieko baisiau už skyrybas, maniau - mirsiu“

„Atrodydavo, kad ryte nebeatsikelsiu", - sakė JAV dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez, prabilusi apie savo skausmingas skyrybas su buvusiu vyru Marcu Anthony.

Jennifer Lopez.<br>„Scanpix" nuotr.
Jennifer Lopez.<br>„Scanpix" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-01-03 16:06, atnaujinta 2018-01-17 03:16

2011 metais pora pareiškė gyvensianti atskirai po septynerių metų bendro gyvenimo, o 2012-aiaisis M.Anthony pateikė skyrybų dokumentus. Santuoka buvo oficialiai nutraukta pernai birželį.

Naujame dokumentiniame filme „Jennifer Lopez: Dance Again“, nušviečiančiame jos 2012 metais vykusių pasaulinių gastrolių užkulisius, dainininkė kalba, kad jai buvo sunku atlaikyti išsiskyrimo padarinius.

Filme, kuris Jungtinėse Valstijose buvo pirmąkart parodytas trečiadienį, J.Lopez pasakojo: „Prisimenu, kaip būdavau studijoje, rūbinėje - atrodydavo, kad ryte negalėsiu atsikelti. Niekas kitas nesukelia tokio skausmo. Nebūna didesnio skausmo ir nesėkmės jausmo negu skiriantis... Ta viltis, ta svajonė, ta pasaka, tas pirmasis kartas sudūžta; jautiesi, tarsi tuojau mirsi... Jautiesi sužlugęs. Jauti, kad tau nieko neišėjo, kad ir kaip būtum stengęsis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.