L. DiCaprio meilės nuotykių kolekcija: ir modeliai, ir aktorės

Lapkričio 11-ąją 40-metį atšventęs Holivudo aktorius Leonardo DiCaprio, atrodo, pasiryžęs dar ilgai būti vienu geidžiamiausių jaunikių pasaulyje, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jan 5, 2015, 6:19 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 1:33 AM

Žurnalistai šmaikštauja, kad L.DiCaprio, ko gero, ves perkopęs 50-metį, kaip tai padarė jo kolega George’as Clooney.

Širdžių daužytojo reputaciją pelniusio aktoriaus mylimųjų sąrašas – įspūdingas. Su vienomis jų įžymybė draugiškus santykius palaiko iki šiol, o su kitomis, atrodo, išsiskyrė amžiams.

Bridget Hall (37 m.). Aistra liepsnojo dvi savaites

Ši amerikietė buvo pirmas supermodelis, su kuriuo draugavo Leo. Jam tuomet buvo 19-a, jai – 16-a. Tiesa, paauglė jau buvo geidžiama mados pasaulyje: 1992-aisiais pasirašė sutartį su agentūra „Ford Models“, o netrukus papuošė žurnalų „Vogue“ ir „Elle“ viršelius.

Jie susipažino 1994-aisiais, bet greitai išsiskyrė. L.DiCaprio teigia su Bridget bendravęs tik porą savaičių.

„Ši istorija buvo išpūsta – visi kalbėjo, kad aš palikau vargšę merginą vos ne prie altoriaus“, – taip trumpą romaną su B.Hall apibūdino aktorius.

Claire Danes (35 m.). Vėjavaikis ir rimtuolė

Vienas ryškiausių dešimto dešimtmečio filmų „Romeo ir Džuljeta“ išgarsino abu pagrindinių vaidmenų atlikėjus. Aistringas L.DiCaprio ir C.Danes duetas nepaliko abejingų.

Sklandė gandas, kad Holivudo aktorius neatsitiktinai metė B.Hall – būtent tada jis pradėjo filmuotis W.Shakespeare’o kūrinio ekranizacijoje ir aistra iš filmavimo aikštelės persikėlė į gyvenimą. Kad ir kaip ten buvo, rimtai į santykius žiūrinčiai C.Danes kolega pasirodė lengvabūdis, todėl jų romanas greitai baigėsi.

Erin Heatherton (25 m.). Išsaugojo draugystę

Vėjavaikis Leo su šviesiaplaukiu „Victoria’s Secret“ angelu susitikinėjo 10 mėnesių.

„Jų keliai išsiskyrė, bet santykiai išliko geri“, – taip Holivudo žvaigždės atstovai pakomentavo šio meilės romano baigtį.

Kristen Zang (40 m.). Išsigando konkurencijos

1996-aisiais per „Romeo ir Džuljetos“ premjerą Leo už rankos laikė kitą gražuolę – modelį K.Zang.

„Tai mano pirmi rimti santykiai. Nekantriai laukiu susitikimo su ja kiekvienos dienos pabaigoje“, – tuomet žurnalistams sakė aktorius.

Draugai tvirtino, kad Leo ketina vesti Kristen. Likus savaitei iki Jameso Camerono romantinės dramos „Titanikas“ premjeros jie išsiskyrė, bet po kurio laiko susitaikė.

Vis dėlto mergina nusprendė, kad nesivaržys su kitomis aktoriaus gerbėjomis, ir 2000-ųjų vasarį galutinai nutraukė ryšius.

„Leo dar visai berniukas – nesubrendęs ir pasileidęs. O „Titaniko“ populiarumas šias savybes dar labiau išryškino“, – paaiškino K.Zang.

Gisele Bundchen (34 m.). Pasirinko futbolininką

2000-aisiais galutinai išsiskyręs su K.Zang Leonardo atkreipė dėmesį į ilgakoję brazilę G.Bundchen. Modelio ir aktoriaus meilės romano liudininkais tapo visas pasaulis. Atrodė, kad pagaliau Leo rado savo moterį.

Įsimylėjėliai nuolat skyrėsi ir taikėsi. Kalbama, kad aktorius buvo liguistai pavydus, nors pats nepraleisdavo progos pasižvalgyti į kitas.

Gisele ir Leo santykiai truko penkerius metus. Išsiskyrusi su Holivudo žvaigžde ji ištekėjo už amerikietiškojo futbolo žaidėjo Tomo Brady.

Dabar Gisele – dviejų vaikų motina ir turtingiausias pasaulio supermodelis. Žurnalo „Forbes“ duomenimis, brazilė kasmet uždirba 47 milijonus JAV dolerių.

Bar Rafaeli (29 m.). Skyrybos – taikios

Su modeliu iš Izraelio aktorius susipažino 2005 metų gruodį per grupės U2 koncertą Las Vegase (JAV). „Titaniko“ žvaigždei buvo 31 metai, jai – 20.

Mėlynakė šviesiaplaukė atrodė ideali nuotaka Leo: rami, kukli ir graži. Per daugiau nei šešerius metus draugystės jie tai išsiskirdavo, tai vėl susieidavo.

2009-aisiais Leo ir Bar buvo išsiskyrę pusę metų, bet galiausiai vėl apsigyveno kartu. Jų santykiai galutinai nutrūko 2011 metų gegužę. Garsenybėms pavyko išvengti rietenų ir skandalų.

Blake Lively (27 m.). Romeo ir Džuljeta

Per 2011 metų Kanų kino festivalį L.DiCaprio jau draugavo su televizijos serialo „Liežuvautoja“ žvaigžde B.Lively. Paparacai juos užtiko jachtos denyje. Aktoriai ilsėjosi režisieriaus Steveno Spielbergo ir jo žmonos kompanijoje, bet dėmesį skyrė tik vienas kitam.

Su Blake aktorius susipažino 2010 metų pabaigoje, kai ji atėjo į „Didžiojo Getsbio“ atranką. Po šių kino bandymų šviesiaplaukės karjeros kreivė staigiai šovė į viršų – žurnalas „People“ ją paskelbė stilingiausia planetos žvaigžde.

2011-ųjų vasarą Leo ir Blake keliaudami po Italiją aplankė Veroną. Paparacams pavyko įamžinti priešais Blake klūpantį aktorių – jis skaitė savo garsųjį monologą iš „Romeo ir Džuljetos“. Po penkių mėnesių jie išsiskyrė.

Tony Garn (22 m.). Žengs prie altoriaus?

Dabartinė aktoriaus aistra – buvusių mylimųjų G.Bundchen ir B.Rafaeli kopija. Tai jau ketvirta Holivudo žvaigždės gražuolė, reklamuojanti „Victoria’s Secret“.

Pora susipažino 2013 metų gegužę per Kanų kino festivalį. Iš Hamburgo (Vokietija) kilusi Tony – vos 22-ejų, bet ji jau dalyvavo garsiausių mados namų, tokių kaip „Dolce & Gabbana“, „Versace“, „Yves Saint Laurent“, reklamos kampanijose.

T.Garn puikiai atitinka aktoriaus reikalavimus, keliamus moterims, – aukšta, liekna, šviesi. Tik vargu ar to pakaks, kad L.DiCaprio ryžtųsi žengti prie altoriaus.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.