„Victoria's Secret“ supermodeliai užbūrė angelišku grožiu

Naujausia „Victoria's Secret“ angelų fotosesija privers kiekvieną prisiminti naujametinius pažadus sveikiau gyventi, daugiau sportuoti ir valgyti mažiau saldumynų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 8:19 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 8:32 PM

Havajuose surengta gundanti fotosesija – tai naujausios maudymosi kostiumėlių kolekcijos reklaminė kampanija. Joje įsiamžino gražiausi ir brangiausiai pasaulyje apmokami supermodeliai, tokie kaip Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro ir Lily Aldridge.

Nepriekaištingas figūras pademonstravusios moterys neseniai atviravo, kad jų išvaizda – tai sunkaus ir ilgo darbo rezultatas. Jos kasmetiniam „Victoria's Secret“ šou ruošiasi tarsi atletai Olimpinėms žaidynėms.

„Jei jau tapai angelu (taip vadinamos „Victoria's Secret“ manekenės, – Red. pastaba), tai turi išlaikyti puikią figūrą visus metus“, – žiniasklaidai sakė L.Aldridge.

Likus dviem mėnesiams iki didžiojo šou Lily pakeitė mitybos įpročius, rinkdamasi vis daugiau baltymų turinčius produktus ir mažai gliukozės turinčius vaisius bei daržoves.

„Svarbiausia buvo atsisakyti alkoholio. Likus savaitei iki šou aš atsisakiau ir druska gardintų patiekalų“, – atskleidė L.Aldridge.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.