Po devynerių metų draugystės Mattas LeBlancas vėl vienišas

Mattas LeBlancas po devynerius metus trukusių santykių išsiskyrė su drauge Andrea Anders.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 7, 2015, 12:25 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 7:29 PM

47 metų buvusi „Draugų“ (Friends) žvaigždė M.LeBlancas ir aktorė A.Anders nutraukė savo santykius, žurnalui „Us Weekly“ patvirtino atstovas, kuris pridūrė, kad pora išsiskirti nusprendė jau prieš kurį laiką.

M.LeBlancas, kuris filmuodamasis televizijos seriale „Epizodai“ (Episodes) gyvena Londone, sausio 5 dieną vienas dalyvavo šio šou 4-ojo sezono premjeros vakarėlyje Los Andžele.

M.LeBlancas ir A.Anders pradėjo susitikinėti 2006 metais, susipažinę nesėkmingo „Draugų“ „šalutinio produkto“ – serialo „Džo“ (Joey) – filmavimo aikštelėje.

Aktorius turi vieną dukrą su buvusia žmona Melissa McKnight, su kuria išsiskyrė 2006-aisiais, po trejų santuokos metų.

Spalio mėnesį M.LeBlancas nustebino artimu bendravimu su menkai apsirengusia blondine per Helovyno vakarėlį Ostine Teksase.

Tuo metu „InTouch“ pranešė, kad su kauke buvęs aktorius flirtavo su moterimi, kurią ką tik buvo karūnavęs kostiumų konkurso nugalėtoja per tą „My Yacht Club“ renginį.

Vakaro metu darytose nuotraukose minima šviesiaplaukė, kuri buvo apsirengusi kaip princesė Lėja iš „Žvaigždžių karų“ (Star Wars), matyti rankomis apsivijusi aktoriaus kaklą, o šis – uždėjęs ranką jai ant liemens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.