Buvusi princo Harry mylimoji Cressida Bonas keri pasaulį grožiu

Prestižiniai Britų kino ir televizijos asociacijos (BAFTA) apdovanojimai įvyks jau visai netrukus. Jų belaukiant Holivude vyksta prašmatnūs BAFTA vakarėliai su ryškiausiomis pramogų pasaulio žvaigždėmis. Paskutinio tokio vakarėlio puošmena tapo britų aristokratė, buvusi Velso princo Harry mylimoji Cressida Bonas.

Cressida Bonas.<br>AOP nuotr.
Cressida Bonas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2015, 7:51 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 7:28 AM

Ji per šventę pasipuošė balta mados namų „Mulberry“ suknele. Prie jos C.Bonas priderino juodas odines basutes su medine platforma.

Iškart po šio debiuto BAFTA vakarėlyje C.Bonas užsienio žiniasklaida paskelbė viena gražiausių ir stilingiausių šventės viešnių.

Cressida – profesionali šokėja. Šiais metais ji debiutuos dar ir kaip aktorė. Režisieriaus Harvey Weinsteino dėka Cressida nusifilmavo juostoje „Tulip Fever“. Jame taip pat vaidina supermodelis Cara Delevingne, aktorius Zach Galifianakis.

Princo Harry ir C.Bonas keliai išsiskyrė prieš metus. Skyrybos karališkosios šeimos gerbėjams buvo lyg žaibas iš giedro dangaus, nes paskutiniais mėnesiais vis dažniau buvo kalbama apie galimas poros sužadėtuves. Sklido kalbos, kad princas ruošiasi kurti šeimą, kaip ir jo brolis princas Williamas, kuris 2011 metais vedė Kate Middleton ir praėjusią liepą susilaukė sūnaus princo George'o.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.