A.Schwarzeneggerio košmaras: jo vaikai pamilo Cyrusų atžalas

Holivudo žvaigždės Arnoldo Schwarzeneggerio ir dainininko Billy Ray Cyruso vaikai puoselėja romantiškus santykius. Tačiau šįkart kalbame ne apie dainininkę Miley Cyrus ir Patricką Schwarzeneggerį. Jau kelis mėnesius susitikinėja Braisonas Cyrusas ir Christina Schwarzenegger.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-14 19:21, atnaujinta 2018-01-16 02:10

Per painu? Paaiškinsime paprasčiau – Miley brolis susitikinėja su jos vaikino seserimi.

Braisonas pradėjo susitikinėti su Christina prabėgus tik mėnesiui, kai Braisono sesuo Miley užmezgė romantišką draugystę su Christinos broliu Patricku. Manoma, kad būtent Miley juos ir supažindino.

Tuo tarpu filmo „Terminatorius“ žvaigždės A.Schwarzeneggerio elgesys abiejų savo vaikų atžvilgiu yra nevienareikšmiškas.

„Jie (Arnoldas ir Maria) mano, kad Miley daro blogą įtaką jų sūnui ir yra pasiryžę žūtbūt nutraukti jų santykius“, – žiniasklaidai teigė šaltinis.

Vos prieš porą dienų Arnoldas pagrasino savo sūnui Patrickui atimti iš jo 49 mln. palikimą, jei šis neišsiskirs su popžvaigždute Miley Cyrus. Patrickas šioje situacijoje pasielgė lyg riteris – dėl meilės atsisakė apvalios sumos.

Užtat A.Schwarzeneggeris nekelia ultimatumo dukrai Christinai, kuri susitikinėja su kitu skandalingosios šeimos nariu – Braisonu Cyrusu.

Iš viso A.Schwarzeneggeris turi penkis vaikus.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.