Draugystė su M.Cyrus P.Schwarzeneggeriui kainuos 49 mln. dolerių

Būti turtingų ir įtakingų tėvų sūnumi – užduotis ne iš lengvųjų. Štai Patrickui Schwarzeneggeriui iškeltas ultimatumas: arba išsiskiria su dabartine mergina, skandalingaja Miley Cyrus, arba netenka visų jam tėvų atseikėtų pinigų. O suma išties viliojanti – net 49 mln. JAV dolerių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 8:29 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:14 AM

Legendiniam terminatoriui Arnoldui Schwarzeneggeriui ir jo buvusiai žmonai Mariai Shriver artimas šaltinis teigia, kad rūpestingi tėvai taip nepritaria 21-erių sūnaus draugystei su atlikėja, kad ryžosi drastiškiems veiksmams.

Teigiama, kad fonde sukaupta pinigų suma vis dar gali išslysti Patricku iš rankų – iki 25-erių metų jis negali pasinaudoti jam skirtais pinigais, tad sprendimas ar jaunuoliui atiteks stambi suma, priklauso tik nuo jo tėvų.

„Jie (Arnoldas ir Maria) mano, kad Miley daro blogą įtaką jų sūnui ir yra pasiryžę žūtbūt nutraukti jų santykius“, – teigė šaltinis.

Tačiau garsių tėvų užmojai Patricko neišgasdino – veikiau priešingai, tėvams jis pasiūlė „susikišti pinigus į tokią vietelę, kurios nepasiekia saulės šviesa“. Regis, jis mieliau rinksis M.Cyrus draugiją, nei 49 mln. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.