B.Brownas atvirai papasakojo apie laukinį gyvenimą su Wh.Houston

Netrukus bus treji metai, kai anapilin iškeliavo amerikiečių dainininkė Whitney Houston, bet jos atminimas nepamirštas: buvęs jos vyras atlikėjas Bobby Brownas neseniai televizijai davė interviu apie gyvenimą su populiariąja žmona. Vyras buvo atviras – jų santuoką lydėjo narkotikai, neištikimybė, beprotiška meilė ir desperatiškas troškimas padėti žmonai, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Leidęsis į prisiminimus apie W.Houston, B.Brownas neslėpė: priklausomybė nuo narkotikų buvo viena blogiausių patirčių jo gyvenime.<br>„Scanpix“ nuotr.
Leidęsis į prisiminimus apie W.Houston, B.Brownas neslėpė: priklausomybė nuo narkotikų buvo viena blogiausių patirčių jo gyvenime.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jan 21, 2015, 11:20 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 9:28 AM

Leidęsis į prisiminimus vyras neslėpė: priklausomybė nuo narkotikų buvo viena blogiausių patirčių jo gyvenime.

Pasimatymas – kino teatre

Bobby santuokoje su popdainininke pragyveno 15 metų. Pora turi dabar jau 21 metų dukterį Bobbi Kristiną Brown.

Jų santykiai ir asmeninės detalės pateko į filmą „Whitney“, kuris buvo pastatytas negavus dainininkės šeimos palaiminimo.

Bobby pasakojo, kad jo ir Whitney pirmasis pasimatymas įvyko kino teatre. Vyras ir dabar atsimena, kad tądien jie žiūrėjo Johno Candy komediją „Dėdė Bakas“. „Mums abiem filmas labai patiko, mes daug juokėmės ir smagiai praleidome laiką“, – sakė B.Brownas.

Mylimajai vyras pasipiršo ant galinės automobilio sėdynės, kai moteris atvyko jo, grįžusio iš kelionės, pasiimti iš oro uosto. „Paklausiau jos, ar norėtų už manęs tekėti. Ir ji išėjo iš proto – vis kartojo žodį „taip!“. Ji net liepė vairuotojui sustoti“, – pasakojo vyras.

Jų vestuvės įvyko 1992–aisiais Whitney name Naujajame Džersyje. Šventėje dalyvavo abiejų šeimos, draugai ir gausybė pramogų pasaulio atstovų. „Whitney buvo vestuvėms besiruošianti bjauraus charakterio nuotaka – ji norėjo, kad tądien viskas būtų tobula. Ta diena buvo nuostabi. Ji atrodė pribloškiamai, o aš tiesiog pratrūkau verkti. Nežinojau, ką daryti, todėl tik verkiau“, – sakė B.Brownas.

Abu nebuvo šventieji

Bobby pripažino, kad jų gyvenimas nebuvo rožėmis klotas, – kartą savo žmoną jis užtiko lovoje su kita moterimi. Girdėjo kalbų, kad sutuoktinė naktiniuose klubuose nevengia ir kitų vyrų dėmesio, ir tai nesibaigdavo tuo, jog dainininkė leisdavo gerbėjams nupirkti jai gėrimo. „Mes šeimoje tikrai žinojome, kas yra neištikimybė. Ir tai galiu pasakyti ne tik apie žmoną – aš irgi nebuvau šventasis. Esame žmonės ir nė vienas nesame apsaugoti nuo klaidų“, – sakė jis.

2003–iaisiais policija sulaukė skambučio iš šeimos namų. Jų buvo prašoma nuraminti ir ištirti smurto namuose atvejį. Bobby buvo apkaltintas žmonos sumušimu – jos lūpa ir skruostas buvo sužaloti. „Mes tiesiog kvailiojome, žaidėme. Buvome tokie pakvaišę – visada tokie buvome. Taip, nestipriai jai sudaviau, tiesiog pliaukštelėjau.

Dukterėčia iškvietė policiją. Ji pati taip nusprendė, o iš tiesų tai buvo visiškas menkniekis. Nemušiau žmonos stipriai. Visai nemušiau“, – televizijos laidoje siaubingą naktį prisiminė atlikėjas.

Vėliau Bobby atsiprašė. Whitney tuo metu stovėjo šalia vyro teisme, o išeidama iš teismo rūmų dainavo Arethos Franklin dainą „Tu mane verti jaustis tikra moterimi“ („You Make Me Feel Like) A Natural Woman“).

Bobby tuomet praleido šiek tiek laiko kalėjime ir turėjo imtis viešųjų darbų.

Skyrybos – skaudžios

Skyrybų Whitney pareikalavo 2006–aisiais. Bobby pasakojo, kad jis pietavo kinų restorane, kai sulaukė telefono skambučio. Skambinantysis pasakė, kad turi jam perduoti sąskaitą. Atlikėjas paprašė sąskaitą atnešti ten, kur jis pietauja.

Užuot gavęs sąskaitą, kaip sakė skambinantysis, B.Brownas iš voko ištraukė advokatų parengtus skyrybų dokumentus. „Buvau labai įskaudintas. Nuolat savęs klausinėjau, kodėl nenujaučiau, kad artėjame prie tokio sprendimo, kodėl niekada apie tai nesikalbėjome“, – laidoje pasakojo jis.

Skyrybos buvo skaudžios, o galiausiai visas šeimos turtas atiteko Whitney. Jai liko ir nekilnojamasis turtas, ir automobiliai, prabangūs juvelyrikos dirbiniai.

Dainininkę pražudė kvaišalai

Praėjus keturiems mėnesiams po to, kai Whitney iškeliavo anapilin, Bobby vėl vedė – jo žmona tapo Alicia Etheridge. Pora augina 5 metų sūnų. Bobby turi dar tris vaikus iš ankstesnių savo santykių. Šiame interviu televizijai jis prisipažino, kad šiuo metu Alicia laukiasi antrojo jų vaiko. „Tikrai labai stengiuosi būti geras vyras savo žmonai ir tėvas vaikams.

Dievas yra nuostabus – visiems suteikia antrą galimybę. Jau gavau jų tris ar keturias“, – kalbėjo B.Brownas.

Nuo narkotikų priklausomybės kentėjo abu sutuoktiniai – ir W.Houston, ir jos vyras. Beverli Hilso viešbutyje prieš pat „Grammy“ apdovanojimus 48 metų Whitney rasta nuskendusi vonioje. Manoma, kad kokainas buvo viena jos mirties priežasčių.

Duodamas interviu B.Brownas dabar atviravo, kad jau 13 metų nebuvo net prisilietęs prie narkotinių medžiagų.

Prisiminimai neblėsta

Bobby atvyko į Whitney laidotuves, bet iš jų išėjo vos prasidėjus ceremonijai. Taip jis pasielgė, nes apsauga neleido jo vaikams iš ankstesnių santykių sėdėti šalia tėvo antroje eilėje šalia Bobbi Kristinos.

Laidos vedėjo paklaustas, kokie išlikę ryškiausi prisiminimai apie buvusią žmoną, Bobby sakė: „Sąrašas dalykų, dėl kurių galiu prisiminti Whitney, galėtų būti be galo ilgas. Tačiau pirmoje vietoje vis tiek visada liks jos balsas. Tas balsas ir ta širdis...“

Parengė Laura BULVYDĖ

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.