Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

„Instagram Playboy Karalius“, kuriam lenkiasi tūkstančiai moterų

Kas jau žino socialinio tinklo „Instagram" tituluojamą „Playboy Karalių“ Dan Bilzerianą (33 m. ), tikriausiai nereikia net pasakoti, kodėl jam lenkiasi tūkstančiai moterų, o baltai pavydi visi pasaulio vyrai. Profesionalus pokerio žaidėjas turi ko tik panorėjęs ir visa prabanga puikuojasi savo socialinėje paskyroje, kuri jau turi šešis milijonus sekėjų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-23 18:27, atnaujinta 2018-01-15 05:18

Šūsniai pinigų, laisvo elgesio, nuogos merginos, įvairiausi ginklai, privatūs sraigtasparniai, nuolatiniai vakarėliai nuosavuose milžiniškuose baseinuose ir, rodos, jokių pastangų. Šiam vyrui stabdžių nėra – jis gali leisti sau bet ką, pavyzdžiui, nuo namo stogo numesti visiškai nuogą porno žvaigždę Janice Griffith, kuri bekrisdama į baseiną susilaužė koją. Tačiau ji nepyksta dėl to, kad nukentėjo, Janice kur kas skaudžiau, jog Dan šios neatsiprašė.

Pats D.Bilzerianas nesuskaičiuoja su kiek moterų jau yra miegojęs, tačiau labai gerai pamena, kai studijavo koledže, tuomet pirmąjį semestrą permiegojo su keturiolika merginų. Vieną naktį jų buvo net keturios. Dabar tai Dan Bilzerianui tapo norma, dažniausiai šis vyrukas miega ne su viena, tačiau su keliomis merginomis,ir jam labai patinka, kai šios dalijasi juo. Nesenai Dan Bilzerian važiavo į Kanus, kur miegojo dvylika naktų su šešiolika moterų.

„Tai buvo labai stipru. Labai. Tiesiog aš turiu daug moterų“, – sako Dan Bilzerianas.

„Playboy Karaliumi“ susidomėjo ir naujienų portalas „Complex.com“, kuris trumpai pasikalbino vyrą apie barzdą ir ginklus.

– Jūsų barzda palieka didelį įspūdį. Kada pirmą kartą ją užsiauginote? Kaip prižiūrite?

– Ją užsiauginau maždaug prieš penkerius metus. Priežiūra? Tokio žodžio nėra mano kasdienybėje, ji tiesiog pati savaime auga, labai retai padailinu. Vaikinas kažkada pasiūlė man 100 000 dolerių, kad nusikusčiau, tačiau nesutikau. Tuomet aš gavau viename filme vaidmenį ir turėjau skustis nemokamai! Tai buvo žiauru, savaitę laiko labai laukiau, kol barzda ataugs!

- Ar iš šios barzdos turite kokios nors naudos?

– Barzda tarsi mano kaklaraištis, todėl praverčia rimtuose renginiuose, kai nenoriu labai puoštis. Taip pat naudinga slidinėjant. Tuomet nereikia dėtis kaukės veidui, nes jam nešalta.

- Ar merginoms ji patinka?

– Žinote, yra įvairiausių nuomonių. Vienoms patinka, kitoms ne. Kai kurios buvo pasakiusios, kad pasimylės su manimi tik tada, kai nusiskusiu barzdą.

- Turite daug ginklų, kurie atrodo tik gražūs, nepritaikyti šuviams...

– Taip. Vieną nesenai gavau – jis graviruotas ir atrodo labai šauniai. Tai „Heirloom Precision“ ginklas. Turiu visų rūšių ginklų –  tokių, kurie atlieka savo funkciją, turiu tik dėl išvaizdos ir, žinoma, medžioklinių.

Ar turite laikrodžių kolekciją?

– Tiesiog turiu labai daug laikrodžių.

Laikrodžių daugiau nei ginklų?

– Tikrai daugiau ginklų. Jų pas mane yra virš šimto. Kalbant apie laikrodžius, turiu pigiausią, kuris kainuoja 40 000 dolerių.

Koks brangiausias laikrodis?

– Jis kainuoja 800 000 dolerių. Tai „Richard Mille“ laikrodis.

Ar turite prabangių drabužių?

– Turiu, tik aš retai kada juos nešioju. Dėviu tai, kas man padeda jaustis patogiai.

Ar jums rūpi, ką velkasi moterys ir kaip save pristato?

– Žinoma, man labai rūpi kaip jos atrodo. Tačiau man patinka, kai moterys rengiasi minimalistiškai. Yra daug madingų drabužių, tačiau jeigu moters figūra tobula – kodėl jai neapsirengus maudymosi kostiumėlio žiemą? Tai gražu.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.