Lytį besikeičiančio Kim Kardashian patėvio išvaizdos pokyčiai

Buvęs olimpietis, 1976 metų Olimpiados dešimtkovės rungtyje pelnęs trečiąją vietą, Bruce'as Jenneris beveik per metus pasikeitė neatpažįstamai. Realybės šou apie Kardashianų šeimą žvaigždė planuoja pradėti gyventi moters gyvenimą jau visai netrukus. Savo virsmą moterimi jis įamžins naujame realybės šou „Kelionė“ (angl. „Journey“).

Buvęs olimpietis Bruce'as Jenneris taps moterimi.
Buvęs olimpietis Bruce'as Jenneris taps moterimi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-01 13:54, atnaujinta 2018-01-14 11:11

„Bruce'as virsta moterimi, – neįvardytas šaltinis patvirtino „People“. – Pagaliau jis laimingas, o jo šeima priima pokyčius. Jis dabar yra labai geroje aplinkoje. Štai kodėl šiandiena yra tobulas metas padaryti ką nors panašaus į tai, ką jis daro.“

Nors Bruce'o išvaizdos pokyčiai šokiruoja, pranešama, kad jis lyties keitimo procesus stengiasi sulėtinti. Taip jis nori suteikti laiko savo artimiesiems priprasti prie pokyčių.

„Jis labai sumanus ir pagarbus. Užuot visus šokiravęs, jis pasirinko lėtus pokyčius. Todėl jo šeima gavo galimybę pamažu pratintis prie naujos Bruce'o išvaizdos ir jo gyvenimo būdo“, – tęsė informatorius.

Svarbiausia B.Jenneriui – šeimos palaikymas. Garsiosios šeimynėlės moterys ne tik neketina savo tėvui atsukti nugaros, bet ir visai nesikiša į jo asmeninio realybės šou kūrimo reikalus.

„Artimieji Bruce'ui davė laiko ir erdvės. Tai jo istorija ir šeima nori, kad jis ją papasakotų pasauliui taip, kaip to nori. Dukros tikrai nori padrąsinti jį papasakoti savo istoriją, kuri, viliamasi, galės padėti kitiems“, – pasakojo Kardashianų šeimai artimas asmuo.

Nors kalbų apie Bruce'o siekį pasikeisti lytį buvo jau seniai, Kim Kardashian motina Kris Jenner padavė teismui prašymą nutraukti jos santuoką su Bruce'u tik praėjusių metų rudenį. Pora buvo susituokusi 22 metus.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.