W.Houston dukra Bobbi Kristina po nelaimės vonioje paniro į komą

Dainininkės Whitney Houston dukrą Bobbi Kristiną Brown ištiko koma, praneša CNN. 22 metų mergina paniro į komą šeštadienį, kai jos sutuoktinis rado Bobbi vonioje be gyvybės ženklų.

Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown buvo labai artimos.
Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown buvo labai artimos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2015, 10:58 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 11:22 AM

Kol kas nėra aišku, kodėl B.K.Brown prarado sąmonę ir paniro po vandeniu. Policijos pareigūnai spėja, kad nelaimė galėjo įvykti dėl sveikatos sutrikimų, nes tyrėjams nepavyko nieko rasti, kas galėtų sieti įvykį su narkotikų perdozavimu ar apsvaigimu nuo alkoholio.

Pareigūnė Lisa Holland pranešė, kad neseniai Bobbi ir jos vyro Nicko Gordono namuose lankėsi policija. Anonimas pranešė apie buitinį konfliktą jų namuose sausio 23 dieną. Atvykus pareigūnams niekas neatidarė durų, tad policija neturėjo jokių poros vaidijimosi įrodymų.

Bobbi Kristinos nelaimė visiems priminė vos prieš trejus metus įvykusį inicidentą. Jos mama W.Houston buvo rasta be gyvybės ženklų viešbučio kambario vonioje 2012 metų vasario 11 dieną, „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse. Ji dieną buvo rasta gulinti pasinėrusi vonioje ir netekusi sąmonės vieno Beverli Hilso viešbučio numeryje, o tuojau po to buvo konstatuota jos mirtis.

Atlikus skrodimą paaiškėjo, kad W.Houston nuskendo, tačiau įtakos tam turėjo širdies ligos ir kokaino vartojimas.

Bobbi – vienintelė Whitney dukra. Tad nenuostabu, jog jos buvo labai artimos.

„Ji padrąsina mane ir įkvepia. Vos tik pasižiūrėjusi į jos akis pamatau save pagalvoju: „Gerai. Aš tai galiu padaryti. Aš tai galiu padaryti“, – yra sakiusi Whitney.

Netikėta popdievaitės mirtis prieš trejus metus itin sukrėtė B.K.Brown. Po motinos laidotuvių jai prireikė medikų pagalbos.

Bobbi su N.Gordonu, kurį W.Houston neoficialiai įsivaikino, kai jam buvo 12 metų, suartėjo po superžvaigždės mirties 2012-aisiais.

Paskelbdama apie sužadėtuves B.K.Brown įgėlė kritikams: „Pavargau klausytis žmonių sakant: „Ei, tu susižadėjai su savo broliu“ arba „jeigu Whitney vis dar būtų gyva, ar jūs būtumėt kartu, ar ji tam pritartų?“ Leiskit man kai ką paaiškinti, mes net nesam tikri brolis ir sesuo, ir jis nėra mano įbrolis. Mano mama niekada jo neįsivaikino. Iš tikrųjų mama vienintelė, kuri net pasakė, jog žino, kad mes pradėsime susitikinėti. Mano mama pažinojo mane geriau nei bet kas iš jūsų.“

„Daugybė jūsų sako, kad jūs visi tik sakot, jog visa ta kritika – iš meilės. Tai nesąmonė, nes jei taip būtų, visi jūs norėtumėt, kad būčiau laiminga“, – pridūrė mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.