Į komą panirusios W.Houston dukters draugai prabilo be užuolankų

Dainininkės Whitney Houston duktė Bobbi Kristina Brown paniro į komą. Artimiesiems medikai daug vilčių neteikia: 21-erių mergina dar gali pabusti, tačiau tai prilygtų stebuklui.

Bobbi Kristina Brown buvo apsėsta minties apie savo motinos Whitney Houston mirtį.<br>„Scanpix“ nuotr.
Bobbi Kristina Brown buvo apsėsta minties apie savo motinos Whitney Houston mirtį.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 2, 2015, 12:07 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 9:19 AM

B.K.Brown šeštadienį buvo rasta be sąmonės veidu žemyn plūduriuojanti savo vonioje. Merginą surado jos vyras Nickas Gordonas.

Jis suteikė Bobbi Kristinai pirmąją pagalbą: darė dirbtinį kvėpavimą, masažavo širdį. Iki pat greitosios pagalbos pasirodymo Nickas dėjo visas pastangas, kad išgelbėtų žmonai gyvybę.

Atvykę medikai konstatavo, kad Nicko darbas nenuėjo veltui – Bobbi Kristina buvo gyva. Jauna moteris paguldyta į ligoninę.

Stebina sutapimai

Bobbi Kristinos nelaimė visiems priminė prieš trejus metus įvykusį incidentą. Jos motina Wh.Houston buvo rasta be gyvybės ženklų 2012 metų vasario 11 dieną, „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse.

Whitney, kaip ir Bobbi Kristina, buvo rasta veidu žemyn plūduriuojanti vonioje ir netekusi sąmonės.

Skirtumas tik toks, kad į Beverli Hilso „Hilton“ viešbutį atvykę medikai konstatavo Wh.Houston mirtį.

Atlikus skrodimą paaiškėjo, kad popžvaigždė nuskendo, tačiau nelaimingam įvykiui įtakos turėjo kokaino vartojimas.

Apsėsta motinos mirties

Brownų šeimai artimi žmonės šnabždasi, kad B.K.Brown galėjo mėginti nusižudyti. Jie dar nepamiršo, kaip 2008 metais Bobbi Kristina grasino Wh.Houston ją nudurti, o po to pati persipjauti riešus. Po šio incidento Bobbi Kristina atsidūrė psichiatrijos ligoninėje.

Netikėta motinos mirtis smarkiai paveikė B.K.Brown.  Pranešama, kad faktas, jog Wh.Houston mirė vonioje, buvo apsėdęs Bobbi Kristiną. Prieš įvykstant nelaimei ji nuolat kalbėdavo, kad artėja trečiosios jos motinos mirties metinės.

„Ji buvo apsėsta šio fakto neįprastai stipriai, ne taip kaip prieš metus ar dvejus.

Bobbi Kristina kalbėjo apie motinos mirties metines dažniau nei apie savo ir Nicko pirmąsias vestuvių metines“, – pasakojo B.K.Brown artimas žmogus.

Kitas informatorius patikino „Chicago Sun-Times“, kad Bobbi Kristinos artimieji jau kurį laiką nerimavo dėl merginos.  Jie jaudinasi, kad B.K.Brown serga maniakine depresija.

„Matyti labai aiškūs simptomai, kad Bobbi Kristina serga maniakine depresija. Tai paaiškintų jos nuotaikos svyravimą, tebesitęsiančią kovą su depresiją ir per pastaruosius kelerius metus pastebėtą kvaišalų vartojimą.

Motinos netektis ir stiprus troškimas pelnyti dėmesio bet kokia kaina – tai tik  jos problemų kalno viršūnė“, – sakė šaltinis.

Narkotikų šešėlis

Nors policijos pareigūnai nelaimės vietoje nepastebėjo nei vaistų, nei narkotikų, vis garsiau prabylama apie tai, kad Bobbi Kristina nėra šventoji.

Pirmą kartą besisvaiginanti B.K.Brown buvo pričiupta 2011 metų vasarį. Kameromis buvo nufilmuota, kaip anuomet 17-metė Bobbi Kristina nosimi sutraukia baltus miltelius. Tikima, kad mergina buvo nufilmuota kokaino vakarėlyje.

B.K.Brown buvo pričiupta besisvaiginanti ir po motinos laidotuvių 2012 metais.

Pernai liepą Bobbi Kristina buvo nufotografuota rūkanti marihuaną per vandens pypkę – bongą. Po skandalo mergina neigė, kad nuotraukoje užfiksuota ji.

Vilties – nedaug

Šeimai artimi asmenys patikino JAV žiniasklaidą, kad Bobbi Kristinos tėvas, žinomas atlikėjas B.Brownas labai skausmingai išgyvena nelaimę.

„Tai baisiausias košmaras.  Bobby buvo sunku prarasti Whitney, bet tai milijoną kartų blogiau. Bobbi Kristinos mirtis tokiomis pat aplinkybėmis kaip Whitney sunaikintų jį“, – pasakojo šaltinis.

Taip pat jis teigė, kad vienintelis dainininkų B.Browno ir Wh.Houston vaikas iki šiol neatgavo sąmonės.  Bobbi Kristina prijungta prie kvėpavimo aparato, jos smegenys beveik neaktyvios.

Manoma, kad anapilin išėjusios popdievaitės Wh.Houston duktė be deguonies išbuvo gana ilgą laiką.

Kol kas nėra aišku, kodėl B.K.Brown prarado sąmonę ir paniro po vandeniu. Policijos pareigūnai spėja, kad nelaimė galėjo įvykti dėl sveikatos sutrikimų.  Kol kas tyrėjams nepavyko rasti įrodymų, galinčių sieti įvykį su narkotikų vartojimu ar apsvaigimu nuo alkoholio.

„Mes nepaliksime nė vieno nepajudinto akmens. Policijai jau įteiktas orderis apieškoti namus.

Dar prieš oficialią kratą, kai policininkai lankėsi name nelaimės dieną, nebuvo pastebėta nieko neįprasta. Nebuvo jokių atviroje vietoje paliktų narkotikų“, – tikino pareigūnai.

Policijos atstovė Lisa Holland pridūrė, kad neseniai Bobbi Kristinos ir jos vyro Nicko namuose lankėsi policija.  Anonimas pranešė apie buitinį konfliktą sausio 23 dieną. Atvykus pareigūnams niekas  durų neatvėrė, tad policija neturėjo jokių poros vaidijimosi įrodymų.

Nelaimė suvienijo

B.K.Brown nelaimė suartino iki šiol nelabai  gerai sutarusias Houstonų ir Brownų šeimas.

„Visi laikosi susikibę už rankų meldžiasi, tikisi geriausio. Visi žino, kokia rimta yra padėtis“, – „People“ pasakojo šaltinis.

Houstonų ir Brownų šeimos po Bobby ir Whitney skyrybų atsiribojo. Dainininkės artimieji kaltino B.Browną įtraukus W.Houston į narkotikų liūną, smurtavus prieš ją.

Įtampa išliko net per Whitney laidotuves. Bobby į jas atvyko, bet išėjo vos prasidėjus ceremonijai. Taip jis pasielgė, nes apsauga neleido jo vaikams iš ankstesnių santykių sėdėti greta tėvo antrojoje eilėje šalia Bobbi Kristinos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.