W.Houston dukters Bobbi namuose pareigūnai rado narkotikų

Velionės popmuzikos žvaigždės Whitney Houston dukros Bobbi Kristina Brown artimieji pranešė, kad pareigūnai jos namuose rado narkotikų po to, kai įžymiosios dainininkės dukra buvo rasta be sąmonės vonioje, skelbia TMZ.

Šeimos šaltiniai sakė, kad pareigūnai artimiesiems pranešė apie rastas narkotines medžiagas.<br>„Scanpix“ nuotr,
Šeimos šaltiniai sakė, kad pareigūnai artimiesiems pranešė apie rastas narkotines medžiagas.<br>„Scanpix“ nuotr,
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 3, 2015, 2:05 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:39 AM

Pirmą kartą pareigūnams apsilankius B.K.Braun namuose, jiems nieko nepavyko rasti. Tačiau ten jie apsilankė antrą kartą ir konfiskavo keletą daiktų.

Nors pareigūnai žiniasklaidai negali patvirtinti tokios informacijos, tačiau šeimos šaltiniai sakė TMZ, kad pareigūnai artimiesiems pranešė apie rastas narkotines medžiagas.

Teisėsaugos šaltiniai pasakojo TMZ nuo pat pradžių manę, kad B.K.Braun tokia nelaimė ištiko dėl narkotikų. Šaltinis taip pat nurodė, kad pareigūnai antrąją kratą atliko nuodugniau nei pirmąją.

21-erių mergina šeštadienį buvo rasta be sąmonės veidu žemyn plūduriuojanti savo namų vonioje. B.K.Braun vonioje rado jos vyras Nickas Gordon, suteikęs jai pirmąją pagalbą iki atvykstant greitosios medicinos pagalbos medikams.

Beveik prieš trejus metus merginos motina W.Houston taip pat buvo rasta veidu žemyn plūduriuojanti vonioje Beverli Hilso „Hilton“ viešbučio kambaryje, tačiau dainininkę išgelbėti buvo jau per vėlu.

Šiuo metu mergina panirusi į komą, o medikai jos išgijimą lygina su stebuklu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.