Paviešintos paskutinės W.Houston ir B.K.Brown bendros nuotraukos

Paviešintos nuotraukos iš paskutinio dainininkės Whitney Houston pasirodymo – atlikėjos kūnas buvo rastas nuo šou prabėgus vos dviem dienoms.

Naktiniame klube „Tru Hollywood“ popmuzikos žvaigždė pasirodė kartu su savo dukterimi Bobbi Kristina Brown. Tai buvo paskutinis kartas, kai motina ir dukra kartu linksminosi.<br>AOP nuotr.
Naktiniame klube „Tru Hollywood“ popmuzikos žvaigždė pasirodė kartu su savo dukterimi Bobbi Kristina Brown. Tai buvo paskutinis kartas, kai motina ir dukra kartu linksminosi.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 6, 2015, 1:02 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 10:56 PM

Naktiniame klube „Tru Hollywood“ popmuzikos žvaigždė pasirodė kartu su savo dukterimi Bobbi Kristina Brown. Tai buvo paskutinis kartas, kai motina ir dukra kartu linksminosi.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad šiuo metu kovojama dėl B.K.Brown gyvybės. Į komą 21-erių mergina paniro šeštadienį. Tuomet ji buvo rasta be sąmonės veidu žemyn plūduriuojanti savo namų vonioje.

Bobbi Kristiną ištikusi nelaimė visiems priminė prieš trejus metus įvykusį incidentą. Jos motina Wh.Houston buvo rasta be gyvybės ženklų 2012 metų vasario 11 dieną, „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse.

Atlikus skrodimą paaiškėjo, kad popžvaigždė nuskendo, tačiau nelaimingam įvykiui įtakos turėjo kokaino vartojimas.

Tėvas nepraranda vilties

B.K.Brown tėvas Bobby Brownas vis dar nepraranda vilties dėl savo dukros ir tikisi, kad ji pasveiks. Vienam užsienio naujienų portalui penktadienį jis sakė: „Ji laikosi gerai. Mes meldžiamės.“

Jis skundėsi, kad žiniasklaida šiuo metu aprašo kiekvieną smulkmeną ir nepatvirtintą gandą. Dar penktadienio rytą „New York Daily News“ besiremdami šaltiniai rašė, kad tikėdamiesi blogiausio B.K.Brown artimieji plūsta į ligoninę Atlantoje atsisveikinti su mergina.

„Visi atvyksta į ligoninę ištarti sudie“, – tada „People“ žurnalui sakė šeimos narys.

Pranešama, kad W.Houston motina, Bobbi Kristinos močiutė Cissy Houston atskrido į Atlantą, kad būtų su savo anūke. Vos prieš trejus metus tokiomis pat aplinkybėmis mirė ir jos dukra Whitney.

Šiuo metu viskas priklauso nuo merginos tėvo B.Browno. Jis turi nuspręsti dėl Bobbi Kristinos gyvybę palaikančių aparatų išjungimo.

„Bobby nuo vakar be perstojo verkia. Mes sielvartaujame“, – pasakojo šeimos narys.

Tuo metu kitas šeimai artimas šaltinis nurodė, kad Bobby negalėjo priimti tokio tragiško sprendimo per savo gimtadienį. Buvo manoma, kad nepakeliamą užduotį jis atliks savaitgalį.

Skelbiama, kad atlikėjo Bobby žmona Alicia Etheridge ketvirtą mėnesį nėščia ir laukiasi antrojo poros vaiko. Jų pirmasis sūnus gimė 2009 m.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.