Robino Williamso žmona ir vaikai nepasidalija velionio daiktų

Prieš pusmetį nusižudžiusio 63 metų Robino Williamso artimieji kibo vieni kitiems į atlapus. Atrodo, kad tarp aktoriaus vaikų iš pirmų dviejų santuokų ir trečiosios jo žmonos įsiplieks tikras karas, pastebi „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. 

R.Williamso žmona S.Schneider pareiškė, kad buvo apvogta.<br>AOP nuotr.
R.Williamso žmona S.Schneider pareiškė, kad buvo apvogta.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 8, 2015, 11:30 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 7:46 PM

Aktorius dar 2011-aisiais testamentu 50 mln. JAV dolerių vertės turtą paliko trims savo vaikams iš pirmų dviejų santuokų: Zakui (31 m.), Zeldai (25 m.) ir Cody (23 m.). Jiems turėjo atitekti ir tėvo asmeniniai daiktai, susiję su karjera: „Oskaro“ statulėlė bei kiti kino ir teatro apdovanojimai.

Tačiau neseniai trečioji aktoriaus žmona Susan Schneider (51 m.), kurios namuose buvo didelė dalis šių daiktų, pareiškė buvusi apvogta.

Aktoriaus vaikai tuo abejoja ir mano, kad S.Schneider taip bando pasilikti turtą, kuris pagal testamentą priklauso jiems.

R.Williamso atžalos tvirtina, kad našlė atsisakė juos įleisti į namus. S.Schneider tokius kaltinimus atremia ir sako tik norinti pasilikti tuos daiktus, kurie susiję su jos ir velionio vyro santykiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.