„Grammy“ skandalai: K. Westas ir vėl pasityčiojo iš laureato

Skandalingai pagarsėjęs reperis Kanye Westas ir vėl sugebėjo išsišokti per prestižinę „Grammy“ apdovanojimų ceremoniją. Prieš šešerius metus išjuokęs jaunąją atlikėją Taylor Swift, šį kartą reperio taikiniu tapo „Metų albumą“ pelnęs atlikėjas Beckas (Beckas Hansenas).

Per sekmadienį įvykusią ceremoniją paaiškėjo, kad B.Hansenas tapo „Metų albumo“ laureatu – šitaip į šešėlį jis nustūmė didžiausią vakaro konkurentę, popmuzikos diva tituluojamą Beyonce, kuri taip pat buvo nominuota šiam titului.<br>AP nuotr.
Per sekmadienį įvykusią ceremoniją paaiškėjo, kad B.Hansenas tapo „Metų albumo“ laureatu – šitaip į šešėlį jis nustūmė didžiausią vakaro konkurentę, popmuzikos diva tituluojamą Beyonce, kuri taip pat buvo nominuota šiam titului.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2015, 9:58 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 6:36 PM

Per sekmadienį įvykusią ceremoniją paaiškėjo, kad B.Hansenas tapo „Metų albumo“ laureatu – šitaip į šešėlį jis nustūmė didžiausią vakaro konkurentę, popmuzikos diva tituluojamą Beyonce, kuri taip pat buvo nominuota šiam titului.

Nors daugeliui svečių atrodė, kad ant scenos užlipęs ir Becko kalbą nutraukęs K.Westas tenorėjo pasijuokti iš plačiai nuskambėjusio 2009-ųjų metų „Grammy“ ceremonijos incidento, vis dėlto užkulisiuose virė tikra drama.

„Beckas turėjo atiduoti savo apdovanojimą Beyonce“, – teigiama, kad būtent tokiomis frazėmis K.Westas švaistėsi užkulisiuose.

Primename, kad 2009 metais reperis viešai suniekino „Grammy“ statulėlę pelniusią T.Swift, vėlgi liaupsindamas atlikėją Beyonce.

Beyonce dainos „Single Ladies“ vaizdo klipas buvo nominuotas geriausio moterų muzikinio vaizdo klipu, tačiau ją pranoko T.Swift, kuri tais metais uždirbo daugiausia iš visų atlikėjų, išskyrus neseniai mirusį legendinį popmuzikos dainininką Michaelą Jacksoną.

19-metė kantri dainininkė džiūgavo, kai jai buvo įteiktas pirmasis to vakaro apdovanojimas už dainą „You Belong With Me“.

„Man visada buvo įdomu, kas nutiktų, jeigu laimėčiau vieną iš šių apdovanojimų, tačiau iš tikrųjų negalvojau, jog taip kada nors nutiks“, – sakė T.Swift.

Tačiau jos triumfo akimirką apjuodino K.Westas, kuris įsiveržė į Niujorko koncertų rūmų „Radio City Music Hall“ sceną ir pertraukė jaunosios atlikėjos kalbą.

„Taylor, labai dėl tavęs džiaugiuosi ir leisiu tau baigti, tačiau Beyonce sukūrė vieną iš geriausių visų laikų vaizdo klipų“, – pareiškė jis, stebint suglumusiai Beyonce, o publika pradėjo švilpti.

Nusiminusi T.Swift nebaigė savo kalbos, tačiau žiūrovai ją palydėjo plojimais. Po kurio laiko K.Westas savo tinklaraštyje viešai atsiprašė atlikėjos už jai išreikštą nepagarbą.

Amerikos muzikos „Grammy“ apdovanojimus vasario 14 dieną, šeštadienį, 22.40 val.  transliuos „Lietuvos ryto" televizija. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.