Vizažistas gina U.Thurman: pokyčiai – dėl nedažytų blakstienų

Po to, kai Holivudo aktorė Uma Thurman (44 m.) į serialo „The Slap“ premjerą atvyko atrodydama it kitas žmogus, gerbėjai suskubo daryti prielaidą, jog moteris atsidavė į plastikos chirurgų rankas. Tik štai aktorės vizažistas tikina, jog dėl pasikeitusios U.Thurman išvaizdos, o tiksliau – itin lygios kaktos, pakitusios akių formos ir įtarimą keliančių lūpų, kaltas ne kas kitas, o makiažas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-13 06:12, atnaujinta 2018-01-13 08:37

Įžymybių makiažo guru Troy'us Surrattas portalui „People.com“ dievagojosi, kad Uma norėjo „paeksperimentuoti“ su savo išvaizda, tad atsisakė ryškaus akių makiažo. Esą aktorei pabodo standartinis raudonojo kilimo įvaizdis. Vizažistas teigia nesuprantąs, kodėl gerbėjai pagalvojo, jog U.Thurman buvo atliktos chirurginės procedūros.

T.Surrattas akcentavo moters lūpas – paryškino jas sodria raudona spalva, o štai akių kontūro apvadą ir blakstienų tušą pamiršo. Anot vizažisto, veikiausiai dėl tokio neįprasto žingsnio Umos akys ir atrodė it padailintos plastikos chirurgo.

O štai plastinės chirurgijos ekspertai linkę abejoti tokiu pasiteisinimu. Esą akių ryškinti Uma negalėjo būtent dėl to, kad jai buvo pašalinti „maišeliai“ po akimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.