Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vienos pokylyje E.Canalis krūtys begėdiškai išsprūdo iš suknelės

Austrijos sostinę ketvirtadienio naktį sudrebino kasmetinis Vienos Operos pokylis, kurio metu neapsieita be kasmetinio prabangos spindesio ir žymių veidų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-14 14:05, atnaujinta 2018-01-13 04:59

82 metų milijardieriaus Richardo Lugnerio viešnia italų aktorė Elisabetta Canalis neišvengė netikėtumų šokio metu – iš aptemptos suknelės gniaužtų sukinio metu išsilaisvino moters krūtys.

Įspūdinga dizainerės Vivienne Westwood suknelė su gilia iškirpte 36 metų moteriai iškrėtė pokštą, kai šokėjų pora pernelyg įsijautė į suktukus ant parketo.

Nors ir iškart ištaisė šį nesklandumą, momentas neprasprūdo pro gausaus fotografų būrio akis.

Modelis E.Canalis išgarsėjo savo dvejų metų draugyste su Holivudo aktoriumi George'u Clooney'iu, su kuriuo išsiskyrė 2011 metais.

„Pokylis buvo ypatingai gražus, o muzikantai puikūs. Tai tiesiog būtina patirti“, – žurnalistams kalbėjo E.Canalis, kuriai nuotaikos suknelės incidentas nesugadino.

Ji taip pat teigė neturėjusi problemų bendraudama su R.Ludneriu, kuris nėra žinomas dėl puikių anglų kalbos žinių.

Porai kompaniją palaikė ir 25 metų statybos magnato žmona, „Playboy“ modelis Cathy Schmitz, su kuria vestuves R.Lugneris atšoko rugsėjį po septynių mėnesių romano.

R.Lugneris kasmet pakloja dideles sumas žymiausioms pasaulio moterims už tai, kad šios su juo apsilankytų kasmetiniame pokylyje.

Pernai jis sumokėjo 500 tūkst. dolerių už realybės šou žvaigždės Kim Kardashian draugiją, tačiau vėliau atvirai reiškė nusivylimą ja.

Milijardierius į renginį anksčiau jau yra kvietęs vakarėlių liūtę Paris Hilton, aktores Joan Collins, Sophią Loren, Faye Dunawau, Farrah Fawcett ir Raquel Welch bei dainininkę Geri Halliwell.

Kasmetinis operos balius sutraukia Austrijos aukštuomenę, kuri yra pasirengusi už bilietą mokėti mažiausiai 270 eurų. Visa operos teatro ložė svečiams gali atsieiti daugiau nei 20 tūkst. eurų.

Renginio pradžioje 186 debiutantės – pirmąkart baliuje pasirodančios merginos – pasipuošusios baltomis suknelėmis su savo partneriais pokylį pradeda valsu.

Nors tai ir išskirtinės prabangos renginys, tai toli gražu ne vienintelis balius, kuris yra rengiamas Austrijos sostinėje. Kasmet mieste praūžia daugiau nei 450 įvairių pokylių – nuo magų, iki saldainių ir kavos gamintojų.

Vienos operos pokylis vyksta kasmet ketvirtadienį prieš Užgavėnes. Ši tradicija siekia Vienos kongreso laikus XIX amžiaus pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.