Lady Gaga susižadėjo ir jau pasimatavo motinos vestuvinę suknelę

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

Lady Gaga susižadėjo su Taylor Kinney.<br>„Scanpix“ nuotr.
Lady Gaga susižadėjo su Taylor Kinney.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 17, 2015, 11:00 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 12:06 AM

28 metų superžvaigždė, kuri išgarsėjo ne tik savo muzika, bet ir ekstravagantiškais apdarais, apie sužadėtuves paskelbė pademonstruodama paprastą, širdies formos žiedą, kurį jai padovanojo sužadėtinis Tayloras Kinney.

„Valentino dieną jis padovanojo man savo širdį ir aš pasakiau TAIP!“ – prirašė Lady Gaga prie nuotraukos, kuria su 5,5 mln. sekėjų pasidalijo per „Instagram“.

Dainininkė su T.Kinney susipažino 2011 metais, Nebraskos laukuose filmuodama klipą „You & I“. Nepaisant romantiško dainos pavadinimo, tame klipe pilna trikdančių vaizdų, tarp jų – Lady Gagos kankinimo imitavimo.

Dainininkė atskleidė, kad tame klipe vilki savo motinos vestuvinę suknelę. Klipe taip pat vaizduojama, kaip undine apsirengusi Gaga mylisi su T.Kinney herojumi.

33 metų aktorius italų kilmės amerikietei Lady Gagai, kurios tikrasis vardas yra Stefani Germanotta, pasipiršo per Šv.Valentino dienos vakarienę Niujorko restorane „Joanne Trattoria“, kuris priklauso jos tėvams, praneša apie įžymybes rašantis žurnalas „Us Weekly“.

Neseniai dainininkė pripažino, jog atsakytų „Taip“, jei T.Kinney pasipirštų. JAV radijo ir televizijos žvaigždei Howardui Sternui ji sakė: „Jis yra kaip tik tas žmogus. Iš kur žinoti? Tai toks jausmas ...“.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.