Naomi Campbell nusižiūrėjo perpus jaunesnį Justiną Bieberį?

Pramogų pasaulis ūžia – gimė nauja skandalinga pora. Kalbama, kad dainininkas Justinas Bieberis (20 m.) ir supermodelis Naomi Campbell (44 m.) puoselėja vienas kitam romantiškus jausmus.

Madų šou užkulisiuose Justinas Bieberis ir Naomi Campbell vaikščiojo susikibę už rankų.<br>Vida Press nuotr.
Madų šou užkulisiuose Justinas Bieberis ir Naomi Campbell vaikščiojo susikibę už rankų.<br>Vida Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2015, 1:53 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 11:36 PM

Gandai apie poros draugystę pasklido po šeštadienį vykusio mados renginio „Fashion For Relief“. Užkulisiuose Justinas vaikščiojo susikibęs už rankų su šio labdaringo madų šou organizatore N.Campbell, praneša aceshowbiz.com.

„Fashion For Relief“ šiemet buvo surengtas siekiant surinkti lėšų kovai su ebola. Holivudo žvaigždės, paremdamos Naomi iniciatyvą, žingsniavo podiumu. Drabužius pristatė Hiltonų turtų paveldėtoja Paris Hilton, aktorė Michelle Rodriguez, aktorė ir dainininkė Kelly Osbourne bei kiti.

Hitų „Baby“ ir „Never Say Never“ atlikėjas Justinas anksčiau susitikinėjo su aktore ir dainininke Selena Gomez. Po skyrybų su Selena sklido kalbos, kad J.Bieberis šilumos ir paguodos ieškojo linksmindamasis su gražuolėmis: modeliu Hailey Baldwin, „Victoria's Secret“ angelu Miranda Kerr, modeliu ir realybės šou žvaigžde Kylie Jenner, dainininke Ariana Grande ir kitomis garsenybėmis.

Štai Naomi prieš dvejus metus išsiskyrė su rusų oligarchu Vladislavu Doroninu. Su juo N.Campbell susitikinėjo penkerius metus.

Supermodelio mylimųjų sąrašas ilgas, o jame – itin garsios pavardės. Naomi yra susitikinėjusi su legendiniu boksininku Mike'u Tysonu, italų turtuoliu Flavio Briatore, Jay Z vadybininku Damonu Dashu, reperiu Puff Daddy, muzikantu Tommy Lee, reperiu Usheriu, aktoriumi ir dainininku Terrence'u Howardu, o su „U2“ muzikantu Adamu Claytonu buvo susižadėjusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.