Policija: B.K.Brown prieš tragediją galėjo būti užpulta

Legendinės dainininkės Whitney Houston duktė Bobbi Kristina Brown vis dar tebekovoja dėl savo gyvybės. Tuo tarpu policijos pareigūnai pradėjo kriminalistinį tyrimą dėl prieš kelias savaites įvykusios nelaimės.

Bobbi Kristina Brown ir Nickas Gordonas.<br>ViDA Press nuotr.
Bobbi Kristina Brown ir Nickas Gordonas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-18 12:52, atnaujinta 2018-01-12 20:36

Pareigūnai tiria smurtinio nusikaltimo, į kurį galėjo būti įtraukti narkotinių medžiagų vartojimas ir bandymas paslėpti įkalčius, galimybę. Tokie įtarimai kilo dėl nubrozdinimų ir mėlynių ant Bobbi Kristinos krūtinės. Dėl sužalojimų buvo apklaustas merginos mylimasis Nickas Gordonas.

Vis dėlto iki šiol nėra jokio oficialaus pareiškimo, kam bus bus iškelti kaltinimai ir ar apskritai jie bus iškelti.

Šaltiniai pasakojo, kad gydytojų prognozės Bobbi Kristinai nėra palankios. 21-erių mergina į komą panirusi jau tris savaites, nėra jokių teigiamų pokyčių.

Buvo spekuliuojama, kad Bobbi Kristinos gyvybę palaikanti įranga bus išjungta vasario 11-ąją per trečiąsias jos motinos mirties metines. Vis dėlto merginos tėvas dainininkas Bobby Brownas atsisako išjungti prietaisus.

Prie B.K.Brown ligoninėje budi artimiausi jai žmonės, tarp kurių yra merginos tėvas Bobby ir močiutė Cissy Houston. Tačiau į Bobbi Kristinos palatą draudžiama įeiti merginos mylimajam N.Gordonui. Būtent jis su bičiuliu Maxu Lomasu rado Bobbi Kristiną plūduriuojančią veidu į vonios dugną.

N.Gordonui uždrausta lankyti B.K.Brown, nes B.Brownas niekada nepritarė jų santykiams. Šeima laikė jų meilę nederama, nes Nickas – W.Houston įsūnis.

Į komą vienintelis W.Houston ir B.Browno vaikas paniro prieš tris savaites. Tuomet Bobbi Kristina buvo rasta be sąmonės veidu žemyn plūduriuojanti savo namų vonioje.

Beveik prieš trejus metus merginos motina W.Houston taip pat buvo rasta veidu žemyn plūduriuojanti vonioje Beverli Hilso „Hilton“ viešbučio kambaryje, tačiau dainininkę išgelbėti buvo jau per vėlu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.