Cameron Diaz vyras išsitatuiravo jos vardą ant krūtinės

Prie nuotraukos B.Maddenas prirašė: „Galvoju apie tave ...Laimingas žmogus“.

Cameron Diaz ir Benji Maddenas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Cameron Diaz ir Benji Maddenas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 24, 2015, 2:03 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 11:16 AM

Naująją tatuiruotę gitaristas pademonstravo nuotraukoje Instagram.com. Joje matyti užrašas „Cameron“ ant jo krūtinės didelėmis juodomis raidėmis.

Prie nuotraukos B.Maddenas prirašė: „Galvoju apie tave ...Laimingas žmogus“.

Vestuvės – artimųjų ir garsių bičiulių apsuptyje

C.Diaz sausio 5-ąją ji ištarė lemtingąjį „taip“ buvusiam grupės „Good Charlotte“ rokeriui. Vestuvių ceremonija įvyko prašmatniuose poros namuose Beverli Hilse.

Vos 8 mėnesius susitikinėję jaunavedžiai žurnalui „People“ sakė, jog yra beprotiškai laimingi drauge pradėdami savo naują kelionę apsupti artimiausių giminaičių ir draugų.

C.Diaz pamergėmis tapo sesuo Chimene, kartu filme „Čarlio angelai“ vaidinusi aktorė Drew Barrymore, asistentė Jesse Lutz ir Nicole Richie, ištekėjusi už B.Maddeno brolio dvynio Joelo. Būtent N.Richie supiršo Cameron ir Benji.

Tarp ceremonijos svečių buvo ir didžėjė Samantha Ronson, reperis Wizas Khalifa, aktorės Christina Applegate, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon bei Toni Collette, verslininkas Jeffrey Katzenbergas, prodiuserė Nancy Juvonen, lydima vyro Jimmy Fallono, taip pat grupės „The Pussycat Dolls“ choreografė Robin Antin.

Jauniesiems ir vestuvių svečiams tądien dainavo Ryanas Adamsas ir Lionelas Richie, o vakarėlį tęsė didžėjus Patrickas Beltonas. Teigiama, kad puotos būta tokios triukšmingos, kad po vidurnakčio kaimynai ėmė skųstis dėl pernelyg garsios muzikos ir dainų.

Vestuvės buvo kruopščiai slepiamos, o įtariausiems kaimynams buvo pasakyta, jog lemtingą dieną C.Diaz namuose vyks vakarėlis, skirtas artėjantiems Auksinių gaublių apdovanojimams.

Tai, kad C.Diaz ryžosi žengti prie altoriaus, gali pasirodyti kiek netikėta, mat prieš ketverius metus aktorė tikino, jog santuokinis gyvenimas neturėtų trukti iki gyvenimo galo.

„Visuomenė suformavo stereotipą, kad kiekvienas iš mūsų jaunystėje turėtų sutikti savo išrinktąjį. Sutikęs – susituokti ir mylėti savo antrąją pusę iki gyvenimo pabaigos. Nesąmonė... Kas gi norėtų su tuo pačiu žmogumi diena iš dienos gyventi 80 metų?“ – per vieną interviu teigė užkietėjusi Holivudo senmergė.

Regis, santykiai su B.Maddenu ne tik aukštyn kojomis apvertė C.Diaz gyvenimą, bet ir iš esmės pakeitė jos požiūrį į santuoką.

Tarp C.Diaz buvusiųjų – gražuoliai atletai ir pramogų pasaulio žvaigždės

Mattas Dillonas (1995–1998 m.)

Kartu filme „Pakvaišę dėl Merės“(„There’s Something About Mary“) nusifilmavę aktoriai artimai bendravo net trejus metus. Leidiniui „Parade“ M.Dillonas anuomet teigė, jog jų santykiai subyrėjo, nes Cameron nebuvo susitupėjusi ir kratėsi minties apie šeimą.

Jaredas Leto (1999–2003 m.)

Po M.Dillono buvo „Oskarą“ pelnęs aktorius ir grupės „Thirty Seconds to Mars“ vokalistas J.Leto. Apie ketverių metų draugystę nė vienas jų neatvirauja iki šiol. Įdomu, kad J.Leto motina Constance Leto pirmadienį taip pat dalyvavo C.Diaz vestuvėse.

Justinas Timberlake’as (2003–2006 m.)

Tai bene daugiausia apkalbų ir visuomenės dėmesio sulaukęs C.Diaz romanas. Nors poros skyrybos nebuvo itin draugiškos, po penkerių metų, 2011-aisiais, juodu kartu filmavosi filme „Bloga mokytoja“ („Bad Teacher“). C.Diaz teigė, jog nors praeityje juos ir siejo šilti jausmai, filmuojantis nebuvo nė menkiausios įtampos – priešingai, jie galėjo juokauti it seni bičiuliai.

Kelly Slateris (2007 m.)

Banglentininkas K.Slateris tapo tikra atgaiva po skyrybų su J.Timberlake’u. Nenuostabu, juk Cameron taip pat trykšta aistra bangoms, o bendri pomėgiai – puikus santykių pamatas.

Seanas Combsas (2008 m.)

Kurį laiką Holivudo gražuolė glaustėsi ir prie reperio P.Diddy (S.Combso pseudonimas). Tiesa, santykiams nebuvo lemta būti rimtesniems. Ir dėl to, beje, S.Combsas gailisi iki šiol. Visai neseniai per vakarėlį C.Diaz jis apibūdino kaip „seksualiausią planetos moterį“ ir tikino, jog mielai atsuktų laiką atgal.

Alexas Rodriguezas (2010–2011 m.)

Po skyrybų profesionalus beisbolo žaidėjas A.Rodriguezas leidiniui „Us Weekly" teigė, kad Cameron – vienas nuostabiausių žmonių, kuriuos jam kada nors yra tekę sutikti.

Daugiau – antradienio žurnale „Stilius“. Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.