Hugh Jackmanas negali pamiršti savo apsišlapinimo scenoje

Aktorius Hugh Jackmanas vis dar su siaubu prisimena tą akimirką, kai apsišlapino scenoje. Miuziklo „Gražuolė ir Pabaisa“ pastatyme Australijoje dešimtame dešimtmetyje Gastono vaidmenį atlikusiam aktoriui iki šiol šis įvykis neduoda ramybės.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 26, 2015, 4:55 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:48 AM

Apie jį H.Jackmanas papasakojo britų televizijos laidų vedėjui Grahamui Nortonui jo laidoje.

„Tai buvo kebliausia padėtis mano gyvenime. Man skaudėdavo galvą, todėl buvo liepta gerti po tris litrus vandens per parą. O kadangi aš esu aš, išgėriau keturis. Buvau ką tik nusišlapinęs, bet būdamas užkulisiuose pajutau, kad man ir vėl reikia. Tačiau kaip tik atėjo mano eilė, taigi, užlipau ant scenos jau turėdamas reikalą. Pirmasis mano išėjimas buvo labai energingas ir aš buvau labai pažeidžiamas su tuo raudonu triko. Prieš pat užtraukdamas paskutinę natą pagalvojau : Jeigu sudainuosiu tą natą, prisišlapinsiu į kelnes, o jei ne – laukia pažeminimas dviejų tūkstančių žmonių akivaizdoje. Taigi, aš dainavau ir variau į kelnes!“ – papasakojo H.Jackmanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.