Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Paviešintos pikantiškos Lady Gagos sužadėtinio nuotraukos

Tapęs dainininkės Lady Gagos sužadėtiniu aktorius Tayloras Kinney atsidūrė visuomenės dėmesio centre. Tad nieko keisto, kad į dienos šviesą buvo iškapstytos prieš ketverius metus darytos itin atviros T.Kinney nuotraukos.

Tayloras Kinney anksčiau dirbo modeliu.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Tayloras Kinney anksčiau dirbo modeliu.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 1:41 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 3:06 AM

Anuomet dar modeliu dirbęs Tayloras fotografui pozavo beveik nuogas. Vyras noriai demonstravo ne tik įspūdingą stotą, bet ir gaktikaulius. Pasididžiavimą T.Kinney paslėpė po nusmauktais apatiniais.

Pikantiškoje fotosesijoje aktorius įsiamžino prieš pat susipažįstant su Lady Gaga. Garsi pora pirmą kartą susitiko 2011 metais, Nebraskos laukuose filmuojant klipą „You & I“. Nepaisant romantiško dainos pavadinimo, tame klipe pilna trikdančių vaizdų, tarp jų – Lady Gagos kankinimo imitavimo.

Dainininkė atskleidė, kad tame klipe vilki savo motinos vestuvinę suknelę. Klipe taip pat vaizduojama, kaip undine apsirengusi Gaga mylisi su T.Kinney herojumi.

33 metų aktorius italų kilmės amerikietei Lady Gagai, kurios tikrasis vardas yra Stefani Germanotta, pasipiršo per Šv.Valentino dienos vakarienę Niujorko restorane „Joanne Trattoria“, kuris priklauso jos tėvams, praneša apie įžymybes rašantis žurnalas „Us Weekly“.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.